Ben Affleck és Jennifer Lopez pár nappal ezelőtt Los Angelesben vacsoráztak. Mikor épp beszálltak az autóba, egy csapat nő elkezdett a színésznek fütyülni, de J.Lo hamar véget vetett a dolognak. 

Jennifer Lopez reakcióján sokan meglepődtek 

Az utóbbi időben sokszor pletykáltak Jen és Ben kapcsolatáról, és egyes források azt is tényként közölték, hogy válságban van a házasságuk. Ám a sztárpár rendszeresen cáfolja ezeket a pletykákat, hiszen a vörös szőnyeges eseményeken mindig nagyon szerelmesnek tűnnek. 

De nem csak a kamerák előtt fogják egymás kezét, hiszen a hétköznapok során is sok videó készül róluk, ahol látszik, mennyire imádják egymást. A páros mindig nagy feltűnést kelt, legutóbb egy Los Angelesben található étterem előtt vonták magukra az emberek figyelmét.

Jen és Ben éppen az autóba szálltak be, amikor egy csapat női rajongó meglátta a színészt. Elkezdtek dudálni és fütyülni, ami Jennifernek nem annyira tetszett, így egyszerűen elintézte a dolgot.

Takarodjatok, r*b*k!

– kiabálta a kocsiból nevetve. Láthatóan nem szánta komolynak a beszólást, mivel a körülötte lévő emberek csak nevettek. Nem tudni, hogy a nők hallották-e, az biztos, hogy Ben igen, mivel halványan el is mosolyodott a dolgon. Az esetről készült videót itt nézheted meg


Via