Megérkezett az ősz, ezzel pedig az őszi körömtrendek is berobbantak. Sok menő festéssel találkozhattál az elmúlt hetekben, ám ha igazán letisztult, mégis nagyon dögös manikűrt szeretnél, akkor ki kell próbálnod Jennifer Lopez kedvencét! 

A köröm, amit még Jennifer Lopez is imád

Sok körömtrendet köszönhetünk Jennifer Lopeznek, vagyis inkább a körmösének. Tom Bachik a celebek egyik kedvence, aki mindig kitalál valami újítást. Most az őszi körömtrendeket dobta fel egy nagyon izgalmas árnyalattal.

Nincs ősz bordó nélkül, ezt Jennifer Lopez is tudja, aki máris viseli a cseresznye-mokka elnevezésű árnyalatot. A bordónak ez a típusa igazán könnyed, olyan, mint egy pohár finom bor, éppen ezért a TikTokon vörösboros körömként is ismert. A lényege, hogy a bordó, amit választasz ne legyen annyira erőteljes, egyszerre jelenjenek meg benne a pirosas és a barnás tónusok. 

A mélyvörös, amiben keverednek a barna pigmentek tökéletes ebben az évszakban. Nagyon elegáns, tökéletes kiegészítése lehet bármelyik szettnek. Az árnyalat nem körömhossz függő, hosszabb körmökön ugyanolyan jól mutat, mint a rövidebbeken. Ha pedig túl egyszerűnek találod, akkor különféle festésekkel, esetleg krómporral dobhatja fel a körmösöd. 


Via