Trendek és kiegészítők jönnek-mennek, de a cipő fontossága állandó: sokan még a ruháknál is fontosabbnak találják, annyira meghatározó része egy szettnek a lábbeli. Itt a Cosmóban mindig olvashatsz a legaktuálisabb cipőtrendekről, de most ne csak olvass, játssz is! Igen, újabb kvízt készítettünk, és a téma most a cipődivat!

Cipő cipő cipő!

Tudod mit? Kezdjük egy szavazással még a játék előtt! A legjobb tudomásod szerint őszintén felelj, nagyon kíváncsiak vagyunk a válaszra! Hány pár cipőd van otthon? Számítsd bele az összeset, a strandpapucstól a sportcipőn és a munkába járóson keresztül az évente egyszer (sem) használatos, tűsarkú gálacipőig!

Szavazás

Szóval ha már így végiggondoltad, mennyi fajta és hány darab cipőd van, jöjjön egy kvízjáték a lábbelikről, azok történetéről és divatjáról. Előkerülnek majd a leghíresebb típusok és fazonok, a most éppen nem annyira aktuálisaktól a legtrendibbekig. Ha szereted a cipőjet, ha érdekel a divat, illetve divattörténelem, akkor biztosan jól fogsz szórakozni, ha kitöltöd – és valószínűleg nem találod majd túl nehéznek!

Indítsd el a játékot!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes személyiségtesztet ajánlunk a figyelmedbe, ami elárulja, mennyire vagy befolyásolható. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!