Itt nálunk a Cosmóban rendszeresen szereplő hazai és nemzetközi sztárok gyerekkori képei közül válogattunk, és őszintén szólva nem mindenkit könnyű felismerni a 10-20 vagy még több évvel ezelőtti fotókon. Próbáld ki, neked sikerül-e!

Gyerekkori fotók kvíze

Nem lenne túl izgi ez a játék, ha mindegyik fotó alatt ott lenne négy név, és csak ki kéne választani, hogy a négy sztár közül ki szerepel a képen, ezért kivételesen ezt a kvízt most egy kicsit máshogy játsszuk. A célszemélynek ezúttal nem a teljes neve fog szerepelni a lehetséges válaszok között, hanem csak a neveinek utolsó betűi. Ha például a fent kiemelt kép lenne a feladvány, és az lenne a kérdés, hogy ki a jobb szélső, sötét, göndör hajú kislány, akkor a következő válaszlehetőségek jöhetnének szóba:

  • ___l ___r


  • ___h ___j
  • ___m ___n
  • ___w ___o

A válasz természetesen a harmadik, hiszen Kim Kardashianről van szó, mellette középen ül Khloé és a bal oldalon pedig Kourtney látható. A fotó egyébként az ide kattintva elérhető Instaposztból származik.

Tehát még 10 ilyen feladványt találsz az alábbi kvízben: találd ki, hogy kinek a gyerekkori fotóját látod, és jelöld meg az illető kereszt- és vezetéknevének utolsó betűit! A magyar sztároknál értelemszerűen a vezeték- és a keresztnév utolsó betűit találod majd a megfejtési lehetőségek közül, egynevű sztároknál pedig ennek az egy névnek az utolsó betűje lesz a kérdés. Jó tipplegetést, jó szórakozást!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes személyiségtesztet ajánlunk a figyelmedbe, ami elárulja, hogyan kellene élned a maximális boldogságért. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!