Idén volt a Facebook megalapításának 20. évfordulója, de az első számú közösségi hálózatot csak 2006-ban nyitották meg mindenki előtt, és a tízes években vált az online lét megkerülhetetlen terévé. Persze a történetéről is összeállíthattunk volna egy kvízt, de most valami izgalmasabbat találtunk ki.

Facebook kvíz

Minél többet használod a Facebookot, annál biztosabb, hogy még élesen emlékszel a múlt heti Nagy Leállásra, és annál nagyobb az esélyed, hogy ezt a kvízt hibátlanra fogod tudni kitölteni. Persze nézőpont kérdése, hogy mennyire pozitív, ha az ember naponta bújja ezt az alkalmazást, mindenesetre sokan vannak, akik ezen keresztül tartják a kapcsolatot a családjukkal-barátaikkal, mások számára kikapcsolódást nyújt a közösségi háló, megint másoknak a munkájukhoz van szükségük a Facebookra. Esetleg egyet ha kérhetünk: a nagyvilág híreiről ne csak a feededből tájékozódj, hanem rendszersen nézz körül a nagy, megbízható és független hírportálokon is!

És ha sztárhírek, divat- és beauty-újdonságok mellett programajánlókra, valamint tesztekre-játékokra vagy kíváncsi, gyere egyenesen a Cosmopolitan.hu-ra! Mert ma is van új kvízjátékunk, amivel lemérheted, mennyire ismered a Facebookot. Alább indíthatod a tesztet, kattints most!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes tesztet ajánlunk a figyelmedbe, ami elárulja, mi a legjobb tulajdonságod. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!