Megvolt a 2024-es Oscar – a nyertesek listáját biztosan elolvastad már, hallottál Emma Stone ruhabalesetéről és olvadoztál egyet Ryan Gosling dalolásán, hogy a lélegzetelállító estélyikről ne is beszéljünk. Nincs más akkor már hátra, mint egy izgalmas és szórakoztató kvíz, csakis a győztesekről!

Oscar 2024

Az idei volt a 96. Oscar-gála, és valószínűnek tűnik, hogy az Amerikai Filmakadémián a fejesek már most töprengenek, hogy mit varázsoljanak majd elő a cilinderből 2028-ban a 100. gála alkalmából. Bár lehet, hogy ehelyett azon töprengenek, hogy a nagy ünneplés ne 2029-ben legyen-e majd inkább, tekintve hogy az első Oscar-gála 1929. május 16-án volt, szóval igazából csak öt év múlva lesz majd a gigaévforduló.

Na de te ne ezen töprengj egyelőre, hanem az alábbi játékban található remekbeszabott kvízkérdéseinken! Az év legnagyobb hollywoodi eseménye megérdemli, hogy saját kvíze legyen, úgyhogy természetesen összeállítottunk egy jó kis játékot. Már indíthatod is, mert a formátum a szokásos: mindig négy válaszlehetőség közül tippelj az egyetlen helyesre!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes tesztet ajánlunk a figyelmedbe, ami elárulja, miért tartanak vonzónak az emberek. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!