Idén március 10-én lesz az Oscar, a szokásokhoz híven vasárnap este, ami azt jelenti, hogy nálunk hétfő hajnalban lehet majd egyenesben nézni a gálát. De ha nem vagy koránkelős típus, akkor egyrészt azt nagyon megértjük, másrészt várunk majd itt a Cosmón hétfő reggel a nyertesek névsorával és minden más izgalmas fotóval, videóval, sztorival, divattal, érdekességgel! De addig is: töltsd ki ezt a kvízt és nézd át még egyszer, idén kiket jelöltek!

Oscar Oscar Oscar

Ez gyakorlatilag egy kakukktojásos kvíz, mert mindig győztesek közé keverünk valakit, aki soha nem kapott még Oscart. Amint azt a kérdés is minden alkalommal egyértelművé teszi majd: valamennyi feladatnál azt kell kiválasztanod aki még NEM győzött. Ha 2024. március 10. után töltenéd ki a tesztet: ebben a játékban az a győztes, aki 2023-ig nyert, mert a jövőbe sajnos nem látunk. (Bár az ABC NEWS azt rebesgeti, hogy a szakértők szerint a két nagy színészi kategória győztesei Emma Stone és Cillian Murphy lesznek.)

Nem nyert

Egyszerű kérdésekből készítettünk roppant izgalmas kis kvízt... legalábbis szerintünk az lett, aztán hogy igazunk van-e, azt csak akkor tudod megmondani, ha végigjátszod! Ne feledd: ha mindig arra a névre kattintasz, aki NEM NYERT, akkor fogsz nyerni te! Mehet a játék?

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes tesztet ajánlunk a figyelmedbe, amiben egy többértelmű képre pillantva tudhatod meg, hogy mi a legnagyobb félelmed. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!