A kedvenc női sztárjainktól szerepel ebben a játékban egy-egy idézet. 10 olyan hírességet választottunk ki, akik rendszeresen szerepelnek itt nálunk a Cosmóban, szóval remélhetőleg valamennyiüket felismered egy-egy modásukról. Próbáld ki a legújabb játékunkat!

10 idézet, 10 női sztár

Egy-egy rövid, de tartalmas és/vagy lehetőleg jellemző idézetet próbáltunk kiválasztani mind a 10 hírességtől. Mindegyiküktől csak egy-egy idézet van, talán ez is támpont lehet majd, ahogy haladsz előre a kvízben. Egyesével mutatjuk majd az idézeteket, és mindegyiknél tippelhetszt, hogy a 10 közül melyik sztár mondhatta a kérdésben szereplő mondatot vagy mondatokat.

A helyes megfejtést természetesen csak akkor áruljuk el, ha mind a 10 tippedet leadtad, úgyhogy ne is habozz tovább, kattints, indítsd el a játékot!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes tesztet ajánlunk a figyelmedbe, amiben egy macska mutatja meg neked, hogy optimista vagy pesszimista vagy-e. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!