Rengeteg olyan süti, édesség, desszert van, amiknek az elkészítéséhez elég 4 hozzávaló! Ha rendszeresen olvasod a Cosmót, akkor biztosan már csomó ilyennel találkoztál, szóval ha van gyakorlatod a desszertek készítésében, de legalább a fogyasztásában, akkor ez a kvíz most neked szól!

4 hozzávaló kvíze

Mindjárt indíthatod a játékot, csak azt jobb, ha tudod, mielőtt nekikezdesz, hogy a kvízben szereplő 10 desszert kb. feléhez tényleg elég pont az 4 hozzávaló. A többieknél itt-ott ezt-azt még hozzá kell adni, de természetesen a leglényegesebb, legjellegzetesebb 4 összetevőt emeltük ki.

A 4 hozzávalóalapján 4 választási lehetőség közül kell megtippelned, hogy melyik lehet a helyes válasz. Gondold meg, kattintsd végig, aztán természetesen ha az összes tippedet leadtad, mutatjuk majd, hogy mik voltak a helyes válaszok és hányat találtál el!

Sok szerencsét, jó játékot!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ide kattintva egy olyan képes tesztet találsz, ami felfedi, mi a titkos erőd. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!