A tavalyi évben mindenhol egy tényleg ikonikus szerelmespár jött szembe: Barbie és Ken. Nem lenne minden idők legizgalmasabb kvízkérdése, ha most megkérdeznénk, hogy ők melyik filmben szerepeltek, de te tuti tudod a választ ennél nehezebb kérdésekre is! Próbáld ki a legújabb tesztünket!

10 szerelmespár 1 kvízben

Lesznek könnyebbek, lesznek nehezebbek, lesznek tévésorozatok, lesznek mozifilmek, lesznek klasszikusok, lesznek egészen frissek! Csak hogy tudd, hogy mire számíthatsz, de természetesen mindig romantikus alkotásokról lesz szó. Minden bizonnyal a nagy részét láttad már, de ha nem, akkor is tuti ismered – ha máshonnan nem, akkor innen a Cosmóról.

Sőt, további könnyítés, hogy nemcsak a szerelmespárt alkotó két szereplő neve szerepel majd a kérdésben, hanem képet is mutatunk róluk. Ha szereted a romantikus filmeket-sorozatokat, akkor tuti jól fog menni, de ha tévesztesz is, azt se kudarcnak fogd fel, hanem inkább ajánlónak, mert érdemes mind a 10 alkotást megnézned, ami az alábbi kvízben szerepel!

Kattints és már indul is a játék! (Nem, a Rose és Jack és a Titanic sem lesz benne.)

Ha tetszett a teszt...

Maradj még velünk, ide kattintva egy képes tesztet találsz, ami megmutatja, mit árul el a kapcsolatotokról az, hogy milyen virágot kaptál Valentin-napra. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!