Ha a pasid vörös szív emoji ❤️ használatával üzen neked, nem túl nehéz megfejteni a dolgot: azt akarja mondani, hogy szeret. De vigyázz, mert bizonyos emojik nem csak egy dolgot jelentenek.

10 többjelentésű emoji egy kvízben

Egy elég szimpla példa: a kígyó emoji 🐍 alapvetően a kígyót jelenti, a csúszómászó állatot. De ahogy a szónak két jelentése van, úgy az emojinak is: ha mondjuk egy csetüzenetben vagy egy posztban/kommentben egy 🐍-t látsz, akkor nem biztos, hogy effektíve egy boáról vagy kobráról vagy anakondáról vagy viperáról van szó. (Ezúton kérek elnézést minden más 🐍fajtától, akikről megfeledkeztem a felsorolásban.) Sokkal valószínűbb, hogy ennek a szónak/emojinak a másik jelentésére gondol, aki ezt az emojit használja: azaz egy ravasz, gonosz, alattomos személyről van szó. (Vagy ha nem arról, akkor erről a szexpózról.)

Az alábbi kvízben hasonló megfejtéseket várunk. Mindig mutatunk egy emojit vagy emojikombinációt, és adunk hozzá négy értelmezési lehetőséget. Tippelj, hogy melyik a helyes! Aztán ha mind a 10 tippedet leadtad, mutatjuk, hogy hol mi volt a megfejtés.

Sok sikert, jó szórakozást hozzá!

Ha tetszett a teszt...

Maradj még velünk, ide kattintva egy képes tesztet találsz, ami megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a párkapcsolatokban. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!