Közeledik a Valentin-nap, ami magával hozza a romantikus filmeket. Nincs is jobb alkalom elmerülni egy varázslatos szerelmi történetben, mint ez a nap!

Ráadásszerelem 

Megható szerelmi történetre vágysz, és az Utóirat: Szeretlek az egyik kedvenc filmed? Akkor a Sofie Cramer regényéből készült filmet imádni fogod! Mira szerelme egy tragikus balesetben meghal, amitől a nő teljesen összeomlik. Hónapokon keresztül gyászol, de az egyik nap úgy dönt, ír egy SMS-t a férfi telefonjára, az üzenetek pedig apránként rendszeresek lesznek. Ám azt még nem is sejti, hogy a számot időközben ismét kiadták, így minden üzenetet Rob kap meg, aki elhatározza, megkeresi a nőt. Gyönyörű szerelmes történet, amiben Priyanka Chopra és Sam Heughan alakítják a főbb szerepeket.

A fiúknak, akiket valaha szerettem 

A Jenny Han azonos című regényéből készült film kifejezetten könnyed, így tökéletes, ha szeretnél kikapcsolódni. Lara Jean a szerelmet mindig csak távolról ismerte, 5 fiúba volt eddig szerelmes, és mindegyiknek írt egy levelet, de sosem volt bátorsága őket odaadni. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a húga, Kitty elküldi őket, így a fiúk megtudják Lara Jean érzéseit. Az egyikőjük, Peter pedig arra is rájön, hogy miként tudnának ebből az egészből hasznot húzni, így elkezdenek „járni”. Persze a kamukapcsolat nem lesz bonyodalmaktól mentes, és idővel arra is rá kell döbbenniük, hogy annyira nem is kell megjátszani magukat. A jó hír, hogy van folytatás, ha nem láttad még a filmeket, akkor semmiképp se hagyd ki!

Bridget Jones naplója 

A szerelmet kereső Bridget történetét biztosan nem kell bemutatnunk, hiszen 2001 óta valóságos kultfilmmé vált a romkom. Ha mégsem emlékszel mindenre, akkor itt az ideje felfrissítened az emlékezeted, és megnézni filmet! Bridget régóta szerelmes a főnökébe, Danielbe, aki nem igazán veszi komolyan. Ám egy nap mégis megtörténik a csoda, Daniel és Bridget járni kezdenek, de addigra a nő már megismerte Mark Darcyt, így lehet, hogy nem is a nőcsábász Daniel az igazi. 

Szerelmes Shakespeare

Nincs is jobb film Valentin-napra, mint William Shakespeare szerelmi története. Will, a kor ünnepelt írója alkotói válságba kerül. Éppen egy új darabot tervez színpadra vinni, ami a Rómeó és Ether nevet kapta. Szeretné megtalálni a tökéletes Rómeót, de egyik színész sem nyeri el a tetszését. Ekkor érkezik meg a meghallgatásra, a fiatal Viola de Lesseps, aki egy gazdag kereskedő lánya. Viola álnéven mutatkozik be, hiszen akkoriban csak a férfiak lehettek színészek. Thomas Kentként megszerzi a főszerepet, de William előtt hamar lelepleződik a titka, miközben apránként szerelem szövődik közöttük. A történetük azonban nem olyan egyszerű, hiszen rengeteg akadály kerül az útjukba. 

Egy nap

1988. július 15-én, a diplomaosztó napján találkozik egymással Emma és Dexter. Egyéjszakás kalandnak indul a dolog, de mégsem történik köztük semmi. Helyette egy sokkal mélyebb dolog, egy életre szóló barátság lesz belőle. A film Emma és Dex 20 évig tartó barátságát mutatja be, és mindig azt látjuk, hol tart az életük július 15-én. Ahogyan telnek az évek, Emma és Dex kapcsolata úgy válik egyre bonyolultabbá. Néha egészen közel kerülnek egymáshoz, míg a következő évben szinte alig szólnak egymáshoz. Ennek ellenére nem tudják a másikat elengedni. 

10 dolog, amit utálok benned 

Bianca az iskola egyik legnépszerűbb lánya, akit csakis akkor enged el az apja randizni, ha a nővére, Kat is pasizik. De egy bökkenő van, Kat nem randizik, sőt, kifejezetten megijeszti a gimiben lévő fiúkat. Ezért Cameron, Bianca új pasija kitalálja, hogy fizet az egyik srácnak, hogy hívja el randizni a lányt. Patrick eleinte kötelességből randizik a lánnyal, de hamarosan mindketten rájönnek, nem is utálják egymást annyira. 

Mindenütt nő 

Melanie Carmichael sikeres divattervező, aki New Yorkban él. Az élete tökéletesnek tűnik, hiszen eljegyezte a barátja, Andrew, aki a város polgármesterének a fia. A lánykérés után hazautazik a családjához, hogy bejelentse a nagy hírt, és elrendezze a válását, mivel még férjnél van. Melanie fiatalon hozzáment a gyerekkori szerelméhez, de a kapcsolat Jake és közte megromlott, ezért elmenekült a kisvárosból. A válás azonban nem megy annyira könnyen, és Melanie egyre bizonytalanabb a döntésében.