A Valentin-nap nem a te napod? Vagy pont ellenkezőleg: imádod a szerelmesek ünnepét és soha nem elég a romantikából? Bárhogyan is vélekedj róla, egy jó kis romantikus regénnyel nem lőhetsz mellé február 14-én: szuper szórakozás lesz, ha szingli vagy; de akkor is boldoggá fog tenni, ha álmaid pasija fekszik melletted. Következzenek a mostani legjobb szerelmes regények, amit minden romantikus léleknek el kell olvasnia! 

Jessa Hastings - Magnolia Parks

Huncutságokkal van teli a gyönyörű és tehetős Magnolia Parks élete, ami kissé bonyolulttá vált azóta, hogy összetörte a szívét Nagy-Britannia rosszfiúja, a világ egyik legtöbbet fotózott pasija, BJ Ballantine. Igazi se veled-se nélküled kapcsolat az övék, amit még ők sem tudnak kibogozni, ezért folyamatosan randiznak másokkal, ám mindig egymás mellett kötnek ki. De honnan tudják, hogy ők az igaziak egymás számára? Hány szerelem kell nekik ahhoz, hogy rájöjjenek: tulajdonképpen egymásnak teremtette őket a sors? Rájönnek-e egyáltalán? Erről szól a könyv. Magyarul júliusban jelenik meg, de angolul már olvashatod. 

Jessa Hastings - Magnolia Parks 4792 Ft (Művelt Nép Könyvkiadó)
Jessa Hastings - Magnolia Parks 4792 Ft (Művelt Nép Könyvkiadó)

Christina Lauren - Az igazszerelem-kísérlet

Már hetek óta szerepel a New York Times bestseller listáján Az igaszerelem-kísérlet című könyv, aminek elképesztően jó a sztorija! Adott a világ leghíresebb romantikus regényírója, valamint egy lányát egyedül nevelő dokumentumfilmes, akik előállnak azzal az ötlettel, hogy valóságshow-t forgatnak a szerelemről. Vajon lehetséges egy egész világ szeme láttára beleszeretni valakibe úgy, hogy a kapcsolat a kamerákon túl is happy enddel végződjön? 

Christina Lauren - Az igazszerelem-kísérlet 2467 Ft (21. Század Kiadó)
Christina Lauren - Az igazszerelem-kísérlet 2467 Ft (2

Sarah Hogle - Megérdemlitek egymást

Naomi és Nicholas a tökéletes(nek tűnő) pár. Illetve, majdnem, mert a közelgő esküvőjük ellenére egyre több köztük a feszkó és a kimondatlan szó. Az esküvőjüket viszont nem tudják lemondani, mert annak kell állnia, aki szakít a másikkal. Megkezdődik tehát a szabotálás, az őrült csínytevések korszaka, amikor szívből utálhatják a másikat. Mikor azonban már nincs rajtuk maszk, meginognak és elgondolkoznak azon, hogy tényleg le akarják-e mondani az esküvőt?

Sarah Hogle - Megérdemlitek egymást 3300 Ft (Kossuth Kiadó)
Sarah Hogle - Megérdemlitek egymást 3300 Ft (Kossuth Kiadó)

Sofie Carmer: Ráadásszerelem

Ismerős? Nem csoda! 2023 májusában került a mozikba Priyanka Chopra, Sam Heughan és Céline Dion főszereplésével ez a film, most már pedig a film hivatalos borítójával együtt lehet megvásárolni a könyvesboltokban. Annak, aki nem tudná: egy teljesen váratlan és meglepő szerelem kezdetéről van szó, ami pont akkor toppant be a nő életébe, amikor nem is számított rá! 

Sofie Carmer - Ráadásszerelem 2793 Ft (Central Könyvek)
Sofie Carmer - Ráadásszerelem 2793 Ft (Central Könyvek)

Christina Lauren - Szerelem és egyéb szavak

A főszereplő, Macy éppen egy idősebb, jómódú férfival tervezi az esküvőjét, mikor a munkahelyén összefut élete első (és egyetlen igaz) szerelmével, Elliottal, aki azonban csúnyán összetörte a szívét. Vajon a régi emlékek felülírják az új, álomszerű életet ígérő jövőt? Mikor tudjuk, hogy kit kell választani és mennyire van helye az első szerelmnek a jelenünkben? Választ ad rá a könyv.

Christina Lauren - Szerelem és egyéb szavak 4792 Ft (21. Század Kiadó)
Christina Lauren - Szerelem és egyéb szavak 4792 Ft (21. Század Kiadó)