A legtöbb ember, ha szerelemről van szó mindent megpróbál elkövetni, hogy a választottja kedvében járjon, de van néhány csillagjegy, akik számára különösen nagyon fontos a romantika. Íme 3 zodiákus, aki reménytelenül romantikus. 

Rák 

A Rákok alapvetően óvatosak a szívügyek terén, hét lakat alatt őrzik az érzelmeiket. Azonban attól a pillanattól kezdve, hogy biztonságban érzik magukat, feltárul a romantikus énjük. Imádják a hatalmas csokor virágokat, a csokit, a kéz a kézben sétálást, a közös filmnézést. Minden olyan pillanatot, amit a szívük választottjával tölthetnek. Egy Rák ráadásul a messzemenőkig képes küzdeni is a szerelemért, erején felül megpróbálja bebizonyítani a másiknak, minden porcikáját imádja. 

Oroszlán 

Az Oroszlán imádja a romantikus gesztusokat: a legkisebbtől a legnagyobb ajándékig mindennek nagyon tud örülni, de mivel egy igen fenséges jegy, ezért nyilván azokért az ajándékokért is odavan, amikkel büszkélkedni tud. A legnagyobb kincs számára azonban a párja, akit szeret megmutatni a világnak, mert azt akarja, mindenki tudja, ő az a férfi, aki elrabolta a szívét. Az egész élete egy nagy színház, a látvány élteti, s bár emiatt néha önzőnek és beképzeltnek tűnhet, valójában arról van szó, hogy a végtelenségig büszke arra, amije van, még akkor is, ha nem más, mint a szerelme. 

Halak 

A Halak egy örök álmodozó csillagjegy, akik számára a szerelem is határok nélküli, elbővülő álom. Idealista természetük arra készteti őket, hogy a legjobbat lássák másokban, a romantika pedig nekik alapbeállítás. A Halak még egy-egy szívfájdalom esetén is képes talpra állni és ugyanolyan lelkesedéssel kutatni a szerelmet, mint korábban. Rendületlenül hisznek a szerelemben, a csodákban, s meggyőződésük, hogy egy nap rátalálnak arra, akit a sors valóban nekik rendelt.