A szívmelengető, romantikus karácsonyi regényekből nem lehet eleget olvasni! Ezt mi is így gondoljunk, ezért összegyűjtüttük azokat az elmúlt hetekben megjelent, vadiúj könyveket, amik nemcsak happy endet és ünnepi hangulatot, hanem izgalmakat, csavaros szálakat, szerelmet és sok-sok romantikát is tartogatnak a karácsonyi készülődés idejére. Ha még egyik könyv sincs fent a kívánságlistádon, épp itt az ideje, hogy kiválassz egyet (-kettőt)! 

Fejős Éva - Szilveszter New Yorkban

Magyarország egyik legsikeresebb írója, Fejős Éva 12 évvel ezelőtt publikálta a Karácsony New Yorkban bestseller könyvét, ami most kapott egy izgalmakban teli, szuper folytatást. Van benne hó, karácsony, szilveszter, szerelem, család, izgalmak, New York és még lehet, hogy egy kis Las Vegas is! Egy őrült jó, vidám, rock-romantikus regény ez, egy olyan történettel, ami biztosan megtáncoltatja a szíved!

Fejős Éva Szilveszter New York-ban 4399 Ft (Erawan Kiadó)
Fejős Éva Szilveszter New York-ban 4399 Ft (Erawan Kiadó)

Heidi Swain - Karácsony ünnepén

A Heidi Swain-regényekben nem lehet csalódni. Mindig hozza azokat az igalmas, romantikus sztorikat, amikre a való életben is vágyunk. Így van ez a Karácsony ünnepén című könyvvel is, ami nemrég a Romantikusregény-írók Szövetségének (RNA) a legnépszerűbb romantikus regény díját nyerte el. Ha mást nem mondunk róla, csak ezt, már akkor is biztos lehetsz benne, hogy káprázatosan romantikus szerelmi történet vár rád! 

Heidi Swain Karácsony ünnepén 4666 Ft (Next21 Kiadó)
Heidi Swain Karácsony ünnepén 4666 Ft (Next21 Kiadó)

Beth Moran - Let It Snow - Szerelem karácsonyra 

A főszereplő Bea friss szakítása után készülődik a karácsonyra, amihez semmi kedve nincs. A szüleinél már megint hallgatnia kell a „mi megmondtuk” bölcsességeket, akik össze akarják hozni azzal a sráccal, akit szívből gyűlöl. De mi van akkor, ha a srác egész jófej? Te engednél a csábításnak vagy inkább hagynád, hogy a régi nagy szerelmed hódítson vissza? Erről szól ez a romantikus karácsonyi regény, ami mesés skóciai tájakon játszódik.

Beth Moran Let It Snow - Szerelem karácsonyra 4632 Ft (Kossuth Kiadó)
Beth Moran Let It Snow - Szerelem karácsonyra 4632 Ft (Kossuth Kiadó) 

B. K. Borison - Lovelight Farm - Téli csodaország 

Egy jól kieszelt tervet talál ki a főszereplő, Lucy és szerelmet tettet a legjobb barátjával azért, hogy megmentse vállalkozását, a Lovelight Farm, Stella Bloom karácsonyfa-vállalkozást egy bődületes pénzösszeget ígérő Instagram-versenyen. Persze, az egész kamu, semmi sem igaz belőle, de ahogy bonyolódnak a szálak, úgy hamarodik egymásba a két barát... Cuki regény, cuki szereplőkkel, a vicces és modern karácsonyi sztorik kedvelőinek!

B. K. Borison Lovelight Farm - Téli csodaország 4400 Ft (Kossuth Kiadó)
B. K. Borison Lovelight Farm - Téli csodaország 4400 Ft (Kossuth Kiadó)

Lucy Score - Karácsonyra állni fog! 

Igazi karácsonyi hangulatból, csípős párbeszédekből és forró jelenetekből sincs hiány ebben a regényben, ami egy tündéri kisváros, a hurrikán sújtotta Merry újraépítéséről szól. Catalina, televíziós sztár itt forgatná új valóságshowját, a tévé pedig minden költséggel támogatná az újraépítést, de erről a szexi polgármester hallani sem akar. Végül beadja a derekát és megkezdődik a közös munka azért, hogy tökéletes legyen a kisváros karácsonyra! 

Lucy Score Karácsonyra állni fog! 4124 Ft (Alexandra Kiadó)
Lucy Score Karácsonyra állni fog! 4124 Ft (Alexandra Kiadó)