A legtöbb kiadó novemberre és decemberre tartogatja az igazán izgalmas megjelenéseket. A karácsony előtti szezonban mindig sok új könyv jelenik meg. Átnéztük a listát, és máris mutatjuk a kedvenceinket! 

Taylor Jenkins Reid: Egyetlen szerelmeim

Ha rendszeresen követed a Cosmo könyvajánlóit, akkor biztosan feltűnt, hogy gyakran ajánljuk Taylor Jenkins Reid regényeit, ez persze nem véletlen, hiszen mindig elképesztően fordulatosak. Most novemberben megjelent egy újabb, az Egyetlen szerelmeim, ami egy hihetetlen love-storyt dolgoz fel. Emma Blair fiatalon férjhez ment a gimis szerelméhez, és együtt új, izgalmas életet kezdtek. Minden csodás volt, egészen az 1. házassági évfordulójukig, amikor Jesse helikoptere eltűnik. Mindenki azt hiszi, hogy meghalt, így Emma maga mögött hagy mindent, és új életet kezd. Évekkel később találkozik egy régi barátjával, Sammel és ismét szerelmes lesz. De a csavar csak most jön, mivel előkerül Jesse, aki már alig várja, hogy ismét találkozzon a feleségével. Így Emma kénytelen választani a két pasi közül. 

Karen Dionne: A lápkirály lánya

Karen Dionne regényéből mozifilm készült, ha szeretnéd megnézni az izgalmas thrillert, előtte mindenképp olvasd el a könyvet. A sztori még 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a Lápkirályként emlegetett bűnöző elrabol egy nőt és a vadonba hurcolja. Gyerekük születik, és hármasban élnek a mindentől elzárt lápvidéken. Helena imádja a természetet, és még apja kegyetlenségeit is képes elfogadni, miután kiismerte a határait. Ám az élete más fordulatot vesz, és évtizedekkel később olyan életet él, amit korábban szeretett volna. Férjhez ment, és boldog a családjával, egészen addig, amíg be nem jelentik, hogy az apja megölt két őrt, és megszökött a börtönből. Hajtóvadászatot indítanak ellene, de Helena az egyedüli, aki képes megtalálni. 

Ana Huang: Twisted Hate - Jules & Josh - Twisted-sorozat 3. rész

Már a 3. részénél tart a népszerű Twisted-sorozat, amit a TikTokról biztosan ismersz. A Twisted Hate Jules és Josh kapcsolatára fókuszál, akik kifejezetten utálják egymást. Josh Chen még sosem találkozott olyan nővel, aki ellen tudott volna állni, ez alól egyedül Jules Ambrose kivétel. Ők ketten régóta ellenségek, egészen addig, amíg együtt nem töltenek egy felejthetetlen éjszakát. A dolog sok mindent megváltoztat, és megegyeznek abban, hogy mostantól ellenségek extrákkal, féltékenykedés és szerelem nélkül. De a dolog hamar bonyolulttá válik, már csak amiatt is, mert Jules Josh húgának a legjobb barátnője