Elérkeztünk az utolsó őszi hónaphoz, ami már kicsit szürkébb, esősebb. Ilyenkor jól esik bekuckózni, ha te is így vagy ezzel, akkor muszáj látnod a novemberi könyvajánlónkat. Könnyen lehet, hogy az új kedvenced a listában van

Rebecca Yarros: Fourth Wing - Negyedik szárny

Megérkezett Rebecca Yarros nagysikerű fantasy regényének az első része. A Fourth Wing egy sárkánylovasok képzésére szolgáló kadétiskolában játszódik, ami amennyire varázslatosan hangzik, olyannyira brutális is. Violet Sorrengailnek az Írnokok Kollégiumában lett volna a helye, ahol csendesen éldegélhetett volna, de a tábornok, aki egyben az édesanyja is, megparancsolja a lánynak, hogy be kell lépnie a Navarre elitjébe, és csatlakoznia kell a sárkánylovasokhoz. Violetra számos veszély leselkedik, és hamarosan kiderül, hogy a sárkányok csak a kisebb problémát jelentik, mivel a társai is képesek bármikor megölni. Résen kell lennie, ha szeretne életben maradni. A pörgős könyv bővelkedik romantikában is, csalódást biztosan nem okoz

Heidi Perks: A látszat néha csal

Laila és a férje Görögországba utaznak nyaralni. Egy nap Laila a medencénél ülve meglát egy családot, valamiért nagyon vonzani kezdik az emberek. Nem érti, hogy miért történik, de az érzésnek nem tud ellenállni. Em nem tudja, hogy Laila kicsoda, és azt sem érti, hogy miért szemléli annyira érdeklődően a férjét és a fiait. Pár nappal később a világuk teljesen széthullik. Laila azt hiszi tudja mit látott, de ha Emnek elmondja, akkor mindent elveszíthet, ami fontos számára. A regény hangulata kifejezetten feszült, és garantáltan leköt majd. 

Erin Sterling: Ex Hex – Csiribú, szerelem! 

Vivienne Jones 9 évvel ezelőtt úgy gyógyította a szerelmi bánatát, mint bármelyik fiatal boszorkány: vodka, sírós zene, habfürdő és egy kis szerelmi átok a szörnyű exre. Korábban azt gondolta, hogy az apró csínyekből nem lehet probléma, egészen addig, amíg meg nem ismerkedett Rhys Penhallow-val. A jóképű pasi azért érkezik a Georgia állambeli kisvárosba, hogy felrázza a közösséget, ám a látogatás hatalmas katasztrófába torkollik. Rhys és Vivienne kénytelenek összefogni, hogy közös erővel mentsék meg a várost a pusztulástól. 

Britney Spears: A bennem lévő nő 

Az év egyik legjobban várt memoárját Britney Spears írta, aki ebben a könyvben az élete legsötétebb időszakairól is vall. Elárulja a titkait, és kendőzetlen őszinteséggel beszél a hírnévről, anyaságról és a szabadságról. A popsztár feleleveníti a gyerekkori emlékeit, mesél az anyjával való kapcsolatáról, és arról, hogy 2007-ben miért borotválta le a haját. 

Taylor Jenkins Reid: Szikrázó Malibu

Taylor Jenkins Reid neve ismerős lehet, hiszen ő írta a Daisy Jones & The Six és az Evely Hugo hét férje című könyveket. Most egy újabb regénye jelent meg magyarul, ami biztosan nem okoz majd csalódást. 1983 augusztusában az ünnepelt rocksztár, Mick Riva gyerekei hatalmas partit adnak Malibuban. Az est sztárja Nina Riva, aki népszerű modell, így mindenki a kegyeit keresi, de ott van Jay, aki szörfbajnok, Hud, aki ismert fotós, és persze Kit, a testvérek imádott kishúga. Mindenki élvezi a bulit, egyedül Nina nem tudja elengedni magát. De hamar kiderült, hogy mindenkinek vannak titkai, idővel a buli teljesen kicsúszik a testvérek irányítása alól.