Az asztrológusok szerint valamilyen mértékben minden egyes csillagjegy megváltozik, ha szerelmes lesz: ki bátrabb, ki szégyenlősebb, más visszahúzódóbb vagy éppen szenvedélyesebb lesz, mint a randizás előtt! Az azonban biztos, hogy nem minden csillagjegy változik meg az előnyére, ha a szemét rózsaszín köd borítja. Most ki is derült, hogy kire hogy hat a szerelem, lássuk! 

Kos

Teljesen megváltozol, ha valaki elcsavarja a fejed, kedves Kos! Korábban makacs voltál és csak a saját fejed után mentél, de ha valaki megérinti a szívedet, képes vagy megváltoztatni az egész életed, sőt, a prioritásaid sorrendjét is, azért, hogy boldoggá tedd a másikat. Ez a szerelem!

Bika

Szereted a mindennapjaidat, nem szívesen mozdulsz ki a komfortzónádból, ezért a szerelem nálad nagyon lassan történik. Nehezen változol meg a másik kedvéért, legszívesebben nem is tennéd, csak ha nagyon muszáj. Ha viszont valakit végre beengedsz a szívedbe, vele együtt alakíthatod ki az új rutinodat!

Ikrek

Hamar elunod magad, általában minden évben új pasid van, de ha valaki mellett tényleg 100%-ig megtalálod magad, még bátrabb leszel és készen állsz a változásokra! A lényeg, hogy ne legyen a pasid mellett unalmas az életed, legyen társasági életetek és minden héten történjen veletek valami új, ami lázban tart.

Rák

Érzelmes személyiség vagy, kedves Rák, ezért ezerrel próbálod védeni a szívedet. Aztán megadod magad és teljesen átéled az értelmeidet: kinyitod a szívedet a másik embernek és nem akarsz mást, csak minél több időt vele tölteni. Pedig te amúgy jobbna szeretsz a saját kis világodban, egyedül lenni! 

Oroszlán

Az életed minden területén te vagy a főnök: a szerelem viszont más, az két emberen múlik. Ezért kicsit félsz is tőle, milyen ha hirtelen sebezhetővé válsz. Titkon rettegsz, hogy becsapnak, megcsalnak, hazudnak és átvágnak, ezért falat állítasz magad köré, hogy csak az igazán kitartó pasik jussanak el a szívedig! 

Szűz

Magasak az igényeid: inkább legyel szingli évekig, minthogy a nem megfelelő pasik mellett horgonyozz le. Sokat irigyelnek ezért a bátorságodért, de azért néha jobb, ha engedsz a maximalizmusodból. Sok pasit marsz el magad mellől azért, mert senki sem tökéletes a számodra, túlságosan is kritikus vagy velük!

Mérleg

Idealista emberként gondolsz a szerelmre: a tündérmesét keresed, ezért sokszor el kell esned azért, hogy megtaláld a nagy Őt. Amikor viszont megtalálod akkor mindent beleadsz és teljesen alárendelsz a másiknak. Bármit megtennél ilyenkor azért, akit szeretsz, vakmerő bátorsággal állsz ki a szerelmetekért!  

Skorpió

Nehezen bízol meg a pasikban: még akkor is sok a kérdőjel benned, ha minden egyes nap együtt alszol valakivel. A bizonytalanságod és a belső érzéseid miatt sokszor csak úgy szakítasz a pasival, hogy tulajdonképpen nagy oka sincs. A kapcsolatokban bizonytalan van, egyedül biztosabb lábakon állsz!

Nyilas

Az asztrológusok szerint te vagy az egyetlen csillagjegy, aki nem adja fel magát a szerelemért. Túlságosan nagyra értékeled a saját boldogságod és vágyaidat a másikénál, de ha egyszer találkozol valakivel, aki ugyanazokat akarja és arra vágyik, mint te, akkor nagy rá az esély, hogy végleg lehorgonyoztok egymás mellett! 

Bak

Az az igazság, hogy már annyiszor csalódtál a szerelemben, hogy nem akarod feladni magadat mégegyszer. Ezért, amikor újra bekövetkezik, el sem akarod hinni, szabályosan ellenkezel. De ne rontsd el a dolgokat, ne légy negatív: engedd le a szíved köré zárt páncélt, olvadj el és keménykedj tovább a szerelem ellen! 

Vízöntő

A beszűkültség korlátokat szül, azokat pedig nagyon utálod. Nehezedre esik elképzelni, hogy valakivel egy egész életet végigélj, ezért inkább olyan szerelmeket keresel, akikkel az életed különböző periódusaiban egy cél vezérel. Ilyenkor kiengedsz és úgy érzed, a legjobb barátodba szerettél vele, de ha változnak a vágyaitok, a kapcsolatotok vékony jégen táncikálhat.

Halak

Imádsz szerelmes lenni! Fantáziavilágban élsz, ezért minden pasit tökéletesnek látsz. Legtöbbször nem is beléjük, hanem a szerelem érzésébe leszel szerelmes, ezt pedig kihasználják nálad a pasik. Ha szerelmes vagy, még naivabbá válsz, könnyebben megbízol a másikban és totál őrült dolgokat is hajlandó vagy megtenni értük! 

Via