Az év legszerelmesebb időszaka a Valentin-nap, amikor szebbnél szebb romantikus manikűröket próbálhatunk ki magunkon! A pirosas, rózsaszínes színtrendeket mesés szívecskés mintákkal kombinálhatjuk, melyeket kis és nagy, díszített vagy basic, esetleg akár ombre körömfestési technikával is elkészíthetünk a körmeinkre. Most összegyűjtöttük a legromantikusabb körömtrendeket, hogy szabadon tudj inspirálódni a saját Valentin-napi manikűrödhöz!

Szívecskés francia manikűr

Teljesen bedobhatod magad Valentin-napra, ha a  francia manikűrök látható fehér körömrésze helyére piros színű szívecskéket festesz. Nagyon cuki, kicsit old hollywood-hatása van ennek a manikűrnek, viszont nagyon elegáns és extra leszel vele. Más színben (lila, rózsaszín, narancssárga) is kipróbálhatod, ám a feketés, barnás, sötét színeket inkább mellőzd, mert messziről úgy fog tűnni, mintha zúzódás vagy WC-s baleset érte volna a körmeidet! 

Különleges szívmintás

Ennél különlegesebb Valentin-napi manikűr még tutira nem láttál! A klasszikus francia manikűr van egy kicsit megbolondítva fukszia színnel, középen egy kis hidas átmenettel, melynek közepére ügyesen egy-egy kis szívecskét festettek a körmösök. Nagyon egyedi megoldás ez, elsőre lehet, hogy fel sem fog tűnni a Valentin-napi vonatkozása, viszont pont ettől olyan izgalmas az egész. Ilyen körme nem sok nőnek lesz idén, annyira különleges!

Fordított francia manikűr szívekkel

Ez már egy kicsit bonyolultabb körömtrend, ami nincs készen 10 perc alatt, de ha ráérős vagy, vagy imádsz körmöshöz járni, gyönyörű manikűröd lesz. Adott egy nude alap, halvány ombre festéssel, melyet csillogó frodított francia festéssel díszítenek tűhegyes körömecset segítségével. Külön extra lehet a csillogós szívecskék festése a körmödre, de ne ess túlzásba, mert ha mindegyik körmödön fog ez a minta csillogni, könnyen lehet giccses a manikűröd

Színátmenetes mini szívecskés

Nincs szebb az ombre manikűrnél! A babarózsaszín halvány átmenete a testszínű, nude alapba már önmagában is szemet gyönyörködtetű, ha pedig kis apró, mikroszívecskéket is festesz a körömhegyedre, az eredmény ellenállhatatlan lesz! Itt nem kell egy színben gondolkodnod: akár a fehéret, a rózsaszín és a pirosat is kombinálhatod a kis szívecskékkel, de más árnyalatokat is bevethetsz, ami neked a legjobban tetszik! 

Csillogó szívmintás

Nem akarod túlbonyolítani? Akkor fess nude alapra cuki kis szívecskéket! A legszebb, ha kevered a matt hatású, tejszerű körmökalapot a csillogó körömlakkokkal, mert így egy igazán harmonikus és különleges manikűrt tudsz magadnak alkotni. A szívecskés festéséhez kell egy kis kézügyesség, de ha van egy tűhegyes körömecsetet, 10 perc alatt meg tudod magadnak csinálni, ha odafigyelsz, kár körmösre költened ezzel a manival!

Elegáns gyöngyökkel díszített

A klasszikus Valentin-napi manikűröket és a  Coquette körmöket vette alapul az idei egyik legszebb körömtrend, a Valentinos coquette manikűr, ami a piros színeket és a szívecskés formákat mixeli az elegáns, játékos elemekkel – most például az apró gyöngyszemekkel. A kacér manikűr egyszerre extra, cuki és nagyon szexis, nemcsak te és a barátnőid, hanem a pasid is imádja fogja, állandóan ezt a manikűrödet fogja tőled kérni!

Via