Ha te is szereted a trendi manikűröket, tutira van egy olyan körmösöd, aki tök jó fej, imádod a munkáit és akiben 100%-ig megbízol. A szimpátia azonban nem biztos, hogy kölcsönös, ha a következő 3 dolgot te is rendszeresen szoktad csinálja a szalonjában. Magadra ismersz? Ideje változtatnod a dolgokon!

1. ÁLLANDÓAN A TELEFONODON LÓGSZ 

Nyilván a körmözés ideje alatt sem áll le az élet és van úgy, hogy sos fel kell venned a telód, de az azért nem szimpi, ha fél órákat lógsz a chaten, miközben a  körmösöd próbálná elvégezni a munkáját, tehát... a körmeidet próbálná megcsinálni. Ez a viselkedés nagyon ciki és gyerekes, úgyhogy próbálj megszabadulni a telódról arra az 1 órára, amíg csinálják a körmeidet!

2. ESZEL, ISZOL A SZALONBAN

Oké, te vagy a fizető vendég, de az evés-ivás mégiscsak túlzás! A szépségszalonokban fontos, hogy minden tiszta és tip-top legyen, úgyhogy próbálj megszabadulni a kávétól, a smoothie-tól és bármilyen más snackie kajától, ha körmöshöz vagy hivatalos. Csak szemetelnél, morzsáznál, belerondítanál a friss körmeidbe, ráadásul nagy illetlenség is lenne a körmösöd előtt enni, miközben ő keményen dolgozik. 

3. AZONNAL TÖNKRETESZED A KÖRMEIDET 

A körmös munka iránti megbecsülés utolsó jele lenne, ha a frissen festett körmöddel kotorásznál, fésülködnél vagy keresnél valamit a táskádbad. Az ilyen mozdulatok azonnal tönkreteszik a friss körmöket és akkor annyi az egész, kezdheti az egészet elölről a körmösöd. Persze, aztán fel lennél háborodva, ha dupla annyit kellene kifizetned a körmeidért, pedig ez így fair. Ülj nyugiban és gyönyörködj a körmösöd munkájában, amíg a szalonban vagy! 

Via