Szebbnél szebb olyan manikűrök vannak, amiket a körmösök álmodtak meg nekünk: ilyen például a nagyon trendi, ünnepies velvet manikűr;  Selena Gomez kedvence, a mikro manikűr,  valamint a karácsonyi csillagokkal díszített körmök is. A most következő körömtrendeket azonban tutira nem ők találták ki, mert szabályos kínként élik meg, ha ilyen sokkoló manikűröket kér tőlük a vendégük! Nem csoda, hogy a körmösök legszívesebben soha nem készítenének el ezeket a manikűröket!

GICCSES KÖRMÖK

Az extrém manikűrök lehetnek nagyon egyediek és különlegesek, ám a charmokkal, flitterekkel, kövekkel, ragacsokkal és a különböző díszes elemekkel megspékelt giccses körmök az ízléstelenség határát súrolják a körmösök szerint. Igaz, ők elég jól keresnek egy ilyen manikűrrel, hiszen csomó extrát felszámíthatnak a vendégeiknek, ám ha egy mód van rá, inkább próbálják elkerülni a hasonló manikűrök elkészítését.

Tiktok/@feeacrylics
Tiktok/@feeacrylics

LAPÁT KÖRMÖK

A profi körmösök többsége nem hajlandó megcsinálni a következő extrém körömformát a vendégeiknek, mert attól félnek, hogy híre megy a dolognak, többé pedig nem fog hozzájuk járni senki. Ha tehát neked is egy ilyen kacsalábas-lapátos köröm a szíved vágya (amit azért kötve hiszünk 😃), akkor tudd, hogy ezért nem vállal el egy körmös sem! 

Tiktok/@feeacrylics
Tiktok/@feeacrylics

RÁGÓS KÖRMÖK

Ez az a manikúr, amitől minden profi körmös lepadlózik! Állításuk szerint úgy néz ki, mintha a klasszikus francia manikűrt körömfestés helyett egy odaragasztott rágógumival oldanák meg, ami nagyon csúnya hatást kelt, ezért szinte 100%, hogy az igényes körmösök nem csinálnak meg egy ilyen manikűrt sem. Se nem szép, se nem szexi, se nem esztétikus, de még praktikátlan is.

Tiktok/@feeacrylics
Tiktok/@feeacrylics

HAJLÍTOTT KÖRMÖK

Utálják azokat a vendégeket  a körmösök, akik hajlított körömformát kérnek a szalonba lépve. Sokan megmondják a vendégük szemébe, hogy ilyenre nem hajlandóak, mások ilyen-olyan ürüggyel kimentik magukat a manikűr elkészítése alól, de azért vannak néhányan, akik még így is elkészítik. A boszorkánysuliba való körmöktől egyébként nemcsak a körmösöknek, de a pasiknak is hidegrázásuk van! 

Tiktok/@feeacrylics
Tiktok/@feeacrylics

Via