Az ünnepi szezon a csillogásról, az élénk színekről és a cuki karácsonyi és téli mintákról szól – köröm fronton is! Ennek ellenére idén hódít egy különleges trend, az Old Money manikűr, amire teljesen rákattant most mindenki.

Mi is az az Old Money manikűr?

A trend lényege, hogy a körmeid pont úgy nézzenek ki, mint egy milliárdos csajszié, aki épp most jött ki a világ egyik legmenőbb szalonjából.

A jó hír, hogy a luxus hatást többféleképpen is el lehet érni! A fontos az, hogy egy klasszikus, elegáns, időtálló stílust válassz, ami viszont tökéletesen van kivitelezve.

A trendet többek között a híres klasszikus színésznők és uralkodók stílusa ihlette. Így a visszafogott pasztellszínek és a francia manikűr adják az irányzat alapját, de a klasszikus vörös és mélykék is szóba jöhetnek.

A formát tekintve a rövidre vágott, kerekre reszelt verzió a nyerő! Ha a milliárdos hatás a cél, a hegyes és hosszú mani szóba sem jöhet, ahogy a műköröm sem!

Top 5 Old Money Mani

Ha szükséged lenne egy kis inspirációra, íme öt olyan manikűr, ami tökéletesen visszaadja az Old Money trendet.

Klasszikus nude

Egy átlátszó vagy testszínű lakkal nem lőhetsz mellé! Viszont nagyon fontos, hogy légies, könnyed legyen a végeredmény. A legjobb, ha vizes bázisú lakkot használsz, vagy csak egy-két vékony rétegben viszed fel a színt.

Visszafogott fehér

Fehérből is inkább a vizes hatású a nyerő! Mindenképp kerüld el, hogy vaskos, tömör legyen a végeredmény: erre a legjobb módszer, ha magasfényű fedőlakkot is használsz.

Sikkes francia

A kevesebb néha több felkiáltással mehet a francia manikűr is, de csakis a rövid, természetes hatású verzió.

Elegáns rózsaszín

A pasztell pink több árnyalata is működik, ahogy a bézs és a krém szín is. Itt is arra figyelj, hogy egy magasfényű fedőlakkal fejezd be a manikűrözést.

Időtálló piros

Ha a feltűnőbb színeket kedveled, a tűzpiros biztosan bejön majd. Ez a szín is a klasszikus eleganciát tükrözi. Emellett a bordó és a mélykék is szóba jöhet. De szigorúan tilos más színekkel keverni, és maradj ugyanúgy a rövid, lekerekített formánál.

Via