Évtizedek óta menőnek számít a francia manikűr, de az utóbbi időszakban sokkal többször találkoztunk vele. A klasszikus fehér variáció mellett megjelentek a színes festések, melyek sokkal izgalmasabbak! 

Ez lesz a legnépszerűbb francia manikűr idén

Korábban már írtunk a 2024-es körömtrendekről, ekkor is említettük, hogy a francia manikűr nagyon menő lesz. De nem az a formája, amivel már biztosan sokszor találkoztál. A rövid verzió lesz a sláger, ami ráadásul különféle vidám színekben pompázik. 

A fehér helyett bármilyen árnyalat felkerülhet a körmeidre, választhatsz zöldet, kéket vagy akár rózsaszínt. Van azonban egy árnyalat, ami még a felsoroltaknál is nagyobb trend lesz, ez pedig nem más, mint a piros. 

Valentin-nap közeledtével pedig még nagyobb figyelem jut a tüzes árnyalatnak. Kerülhet a körmeidre egyszerűen csak piros, vagy kombinálhatja a körmösöd a dolgokat és készíthet neked egy menő, bársonyos francia manikűrt. 

Kipróbálhatod mondjuk a hold manikűrt is a franciával keverve, esetleg különféle minták is felkerülhetnek a körmeidre. Bármelyiket is választod, biztosan imádni fogod


Via