Az elmúlt időszakban már több trendi manit is bemutattunk, ott vannak például az aura körmök, vagy a króm manikűr, aminél menőbbet nehéz elképzelni. Most azonban hoztunk egy újdonságot, amiért minden csajszi megőrül, ez pedig nem más, mint a Nuance köröm

Így készül a Nuance köröm

Ha még sosem találkoztál ezzel a különleges fantázianévvel, akkor nyugi, mivel máris eláruljuk, hogyan készül, és pontosan mit is jelent ez a név. A Nuance köröm legfontosabb ismertetőjegye, hogy homályos, füstös hatást kelt. Gondolj a márványos manira, hasonlóan néz ki, csak mégis sokkal finomabbak a vonalak, ettől az egész lágyabb lesz. A profi körmösök gyakran olyan színekkel készítik el, melyek megtalálhatóak mondjuk a gránitban vagy a márványban. 

Ha ez még nem lenne elég, akkor a körmösök a színek elmosása, keverése után sokszor 3D-s elemeket építenek a körmökbe, vagy esetleg különféle köveket, ettől az egész nagyon mesebeli hatást nyújt. 

Mivel a színek elmosása nem egyszerű feladat, így nem ajánljuk, hogy otthon próbáld meg elkészíteni a manit. Nem egyszerű elérni ezt a hatást, ezért csak azok a körmösök fogják tudni neked elkészíteni, akik ügyesek a márványmintában. Az sem árt, ha már konkrét elképzeléssel érkezel a körmösödhöz, mutatsz neki pár inspirációs képet, és együtt választjátok ki a színeket. 

Játszadozhattok a színekkel, minél különlegesebb árnyalatokat választasz, annál szebb lesz a körmöd. Ha bekerül mondjuk a lila, rózsaszín vagy a kék, akkor olyan lesz a hatás, mintha ásványokat viselnél a körmeiden!  


Via