Mostanában nagyon divatosak az ezüstös körmök és a metálfényű manikűrök, azonban ezek között van egy olyan kiemelkedő trend, a jégkirálynő manikűr, amit kár lenne kihagynod idén télen. Garantáljuk: ennél szebb körömtrendet szinte 100%, hogy nem láttál és megvan benne minden, amire vágyhatsz: szexis, fényes, ragyogó és elképesztően szép!

A jégkirálynő manikűr csodálasan néz ki

A jégkirálynő manikűr egy átlátszó vagy fehér körömlakkos alapú, fényes körömtrend, ami közel sem mondható extravagánsnak vagy kirívónak, de azért sokkal különlegesebb, mint egy sima francia körömfestési trend vagy egy bézs színű körömlakkozás.

A világos manikűröket ugye sokan pont azért nem választják, mert az Old Money-manikűrökhöz hasonlóan olyan „semmilyenek” és nem mutatnak elég szépen – ezzel a manikűrrel azonban nem ez a helyzet. Annyira csillog és annyira fényes, hogy szinte szikrázni fognak tőle a körmeid! 

Minél több fény esik rá, annál szebben ragyog ez a manikűr

Nem tudsz betelni a jégkirálynő manikűr csillogásával? Nem is kell! Ezt a manikűrt ugyanis nem kell visszafogottan kérned a körmösdtől, nyugodtan extrázhattok is a fényes rétegekkel, ha úgy neked jobban tetszik! A jégkirálynő manikűr nagy előnye ugyanis az, hogy csillog-villog a fényben, mindig máshogy néz ki, amikor süt a nap, tehát tényleg ragyogó körmeid lesznek a télre, ha ezt a manikűrt választod! 

Nincs szabad időpontja a téli hajrában a körmösödnek? Ne aggódj: pár egyszerű segédeszközzel te is meg tudod magadnak csinálni a csodás jégkirálynő manikűrt, ami nem is olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik! Mutatjuk is a lépéseket.

Így tudod magadnak elkészíteni a jégkirálynő manikűrt!

  1. Kendd le a körmeidet átlátszó fedő- vagy bázislakkal. Már itt is választhatod a fényesen csillogó verziót! Ha nagyon fehér hatást szeretnél elérni, átlátszó helyett fehér körömlakkal csináld.
  2. Utána a körmösboltokban kapható, hófehér/ezüst vagy akár gyöngyház fényű pigmentport masszírozd rá a körmeidre. Nem kell, hogy a bázislakk teljesen száraz legyen, a lényeg, hogy már ne follyon le a körmeidről!
  3. A felesleges porold le a körmök széléről, majd ha teljesen oké a végeredmény, akkor kend le átlátszó, de fényes hatású körömlakkal a körmeidet. Ennyi is lenne az egész! 

Via