Szexi, fényes és nagyon vörös – ilyen az idei ünnepi szezon legtrendibb manikűrje, a tüzes króm manikűr, ami egyszerre kombinálja a metálfényes körmök ragyogását, a vörös körömlakkok eleganciáját és a hihetetlenül népszerű króm manikűrök extravaganciáját! 

Mesésen néz ki a tüzes króm manikűr

Sok olyan ünnepi manikűr létezik, amelyek gyönyörűek és elképesztő fényáradattal spékelik meg a körmöket a közelgő buliszezonra. A tüzes króm manikűrnél jobbat azonban biztosan nem fogsz találni, mert ebben a manikűrben minden megvan, amit csak a körmeidnek kívánhatsz! A tüzes króm manikűrben pedig az a legjobb, hogy otthon is bátran elkészítheted magadnak 10 perc alatt, pár extra segédeszközzel.

A lényeg, hogy legyen nálad metálfényes szemhéjpúder az alapozásra, sminkszivacs a por beütögetésére, valamint egy atomvörös körömlakkod a végső simításokra. Ha ezt még egy fényes fedőlakkal is extrázod, annál látványosabb lesz a végeredmény!

Selena Gomez is imádja a tüzes króm manikűrt

Talán nem meglepő, hogy ezeket a körmöket Selena Gomez is imádja – ő pedig híres arról, hogy csak a legtutibb manikűröket kéri a körmösétől! Selena már évek óta  a legújabb körömtrendek szószólója, ezért bátran állíthatjuk, hogy amit ő egyszer kipróbál, az garantáltan siker lesz. Ez a tüzes króm manikűrnél is így volt!

Az énekesnő/színésznő nem kért mást a körmösétől az egyik legutóbbi  vörös szőnyeges megjelenéséhez, mint egy ruhájához illő, szexis és vörös körömlakkot és ez lett belőle! Azóta annyian megszerették már ezt a manikűrt, hogy a fél netet ellepte a #firechrome körömfestési trend, ami immár hivatalosan is a szezon legszebb manikűrjévé lépett elő! 

Szavazás

Via