Mesésen festett rózsaszín szettjében Selena Gomez. A színész-énekesnő kedden a Universal Music Group és a Thrive Global's Music and Health konferenciáján vett részt, ahova egy Barbie ihlette szettben érkezett meg. 

Barbiecore

Selena elképesztően csodásan nézett ki, a rózsaszín fűzöt és hozzáillő nadrágküsztömöt viselt, amihez csillogó Tiffany & Co fülbevalókat, továbbá egy több százezer dollár értékű gyémánt nyakláncot választott. A szetthez természetesen tökéletesen passzol a Betsey Johnson magassarkú cipője is, megjelenését pedig lófarokba kötött haja és visszafogott, nude sminkje tette teljessé. Make up-ja pedig feltehetően a saját sminkmárkájának, a Rare Beauty-nak a termékeivel készült. 

Talpig rózsaszínben

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez | Fanpage Account (@crownofsel)

Merész szettek 

Selena egyébként a napokban nem először visel ilyen merész szettet, pár napja ugyanis egy lila fűzős ruhában lehetett látni a VMA afterpartyján, ráadásul ezt megelőzően a vörös szőnyegre egy piros ruhában kábította el a nézőket. 

Ebben a ruhában érkezett a VMA vörös szőnyegére 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Nemrég jelent meg az új dala 

Selena egyébként nemrégiben egy új dalt is kiadott, erről a közösségi oldalán is osztott meg infókat. A számhoz videoklip is készült, ami hatalmas népszerűségnek örvend, az augusztus 25-i megjelenés óta már több mint 24 milliószor hallgatták meg a YouTube-on. 

Hallgasd meg te is 

(via)