Augusztus elején kezdődött el Selena Gomez sorozatának a 3. évada. A Gyilkos a házban kifejezetten népszerűnek számít, a színésznő éppen ezért szeretett volna kedveskedni a rajongóknak pár színfalak mögötti felvétellel. De talán arra még ő sem számított, hogy durva kommenteket kap majd. 

Selena Gomezt ezért támadják a rajongók

A híresség szerdán osztott meg egy színfalak mögötti felvételt, ami még a forgatásokon készült. A posztjában megjelölte a sorozatot, illetve a Hulu csatornát is, eredetileg azon fut. A videó sok lájkot kapott, de apránként elkezdtek gyűlni a dühös kommentek, a rajongók pedig felhívták Selena Gomez figyelmét arra, hogy az Insta-poszttal megsértette a SAG-AFTRA sztárjkszabályait. A szabály szerint a színészek nem reklámozhatják a produkciókat. 

A Variety információ szerint Selena egyik kommentre sem válaszolt, nagyjából 15 órával a publikálás után eltávolította a bejegyzést. A poszt egyébként nagyjából 1 millió lájkot kapott, mielőtt törölte a celeb a videót. A bejegyzést ezen a linken nézheted meg

A rajongók Selenát érzéketlennek nevezték, és többen azt állították, hogy borzalmasan figyelmetlen, és senkire, semmire sincs tekintettel. A szabályok értelmében a színészeknek tilos interjút adniuk vagy a produkciókat bármilyen formában reklámozniuk, ez pedig a közösségi médiára is vonatkozik. 


Via