Az énekesnő hatalmas rajongótáborral rendelkezik az Instán, minden fotóját rengetegen lájkolják. De Selena Gomez most mégis kiakasztotta a rajongóit, a kommentcunamit pedig csak azzal tudta megakadályozni, hogy kitörölte a posztot

Selena Gomez rajongói felháborodtak 

A celeb pár nappal ezelőtt osztott meg egy fotót az egyik barátjával, amin épp fagyit esznek. Semmi különös nem volt rajta, de a szemfülesebbnek rögtön feltűnt, hogy Selena egy Balenciaga felsőt visel. A feliratos pulcsi pedig hatalmas felháborodást okozott

A márkára még decemberben akadtak ki az emberek, amikor a karácsonyi reklámkampányban a gyerekek BDSM ruhába öltözött mackókat tartottak a kezükben. A képek annyira felháborították az embereket, hogy sokan megszabadultak a Balenciaga cipőiktől, táskáiktól, ruháiktól. 

Bár a botrány már pár hónappal ezelőtt történt, a Balenciaga termékek viselése még mindig nagy felháborodást vált ki az emberekből. 

Tehát úgy tűnik, nem baj, ha a Balenciaga pulóver viselésével támogatod a gyermekek kizsákmányolását

– írta Selena fotója alá az egyik felháborodott rajongó. 

Mélységesen csalódtam benned

– üzente egy másik dühös internetező.

Sok kommtelő Selenát Kim Kardashianhoz hasonlította, mivel Kim sokáig nem szólalt meg a Balenciaga körüli botrány kapcsán. Csak később, napokkal az ügy kirobbanása után adott ki egy közleményt. 

Selena letörölte a képet

A kommentcunami után Selena úgy döntött inkább törli a posztot, így a fotó azóta már nem elérhető. Ettől függetlenül a gyűlölködő kommentek nem szűntek meg, mivel a dühös rajongók így a többi poszt alá kezdtek el hozzászólásokat írni.


Via