Los Angelesben rendezték meg a The Rare Impact Fund Benefit Supporting Youth Mental Health eseményét. Az est házigazdája Selena Gomez volt, hiszen ő hozta létre korábban a Rare Impact Fund nevű szervezetet, ami a mentális egészségre fókuszál. 

Két csodaszép ruhát is viselt Selena Gomez 

A The Rare Impact Fund Selena Gomez kiemelt projektjei közé tartozik. Az énekesnő az elmúlt években többször beszélt már a mentális egészségét érintő problémákról. Elárulta, hogy mennyire mérgező hatással volt rá a közösségi média, illetve az állandó kritikák hogyan érintették. Éppen ezért hozta létre a szervezetet, ami kapcsolódik a Rare Beauty termékeihez. Minden megvásárolt termék után egy bizonyos összeg az alapítványhoz kerül. 

Los Angelesben rendezték meg az alapítvány eseményét, amiről Selena Gomez sem hiányozhatott. Egy ezüst, sellőfazonú, csillogó ruhában érkezett, amiben valósággal ragyogott. Az apró kristályok visszaverték a lámpák fényét, így nehéz volt nem figyelni rá

A hosszú estélyi után egy sokkal rövidebb ruhára váltott, egy Rahul Mishra darabban folytatta az estét, ami a tervező 2023-as őszi-téli couture kollekciójából származik. A lila ruha talán még az ezüstnél is látványosabb volt, hiszen egy hatalmas hibiszkusz díszítette. Selena nagy sikert aratott a szettjeivel, a rajongói szerint rég nem viselt ennyire látványos darabokat. 


Via