Úgy tűnik, 2024 az elegáns, visszafogott trendek éve lesz! A szappanos manikűr is pontosan erről szól, ha elsőre még nem is tudod elképzelni, hogyan.

Szappanos manikűr az új őrület

Megvan az az érzés, amikor kijössz a szalonból a frissen elkészült körmeiddel? A bőröd pihepuha és sima, a körmeid tökéletesen formázottak és fényesen csillognak. Na pontosan ezt az érzést adja vissza a Soap Nails trend. A nevét onnan kapta, hogy a körmeid olyan tiszta, üde hatást keltenek, mintha most mostál volna alaposan kezet.


Hogyan érheted el a szappanos hatást?

Ha bírod a minimalista, visszafogott manikűrt, ez lesz a neked való trend. Ráadásul otthon is simán elkészítheted!

Először is fontos, hogy a körmeid rövidek, esetleg félhosszúak legyenek, és tökéletesen kerekre legyenek reszelve. A bőrödről se feledkezz meg! Rendszeresen használj olajat, ami felpuhítja és hidratálja a kezedet.

A tiszta érzést legjobban a nude színek, esetleg a francia manikűr adják vissza. Használhatsz fehér, testszínű, halvány rózsaszín lakkokat is: a lényeg a természetesség!

A szappanos körmök úgy néznek ki, mintha tényleg most húztad volna ki a kezeid a csap alól, már-már vizes hatást keltenek. Ezért elengedhetetlen, hogy a manikűrözést egy extra fényes fedőlakkal fejezd be.

Extra tippek

  • Használj bőrradírt a kezeiden is, hogy még puhábbá varázsold a bőrödet és eltávolítsd a felesleges, elhalt hámsejteket.
  • Az extra tiszta hatást csakis akkor érheted el, ha alaposan megtisztítod a körmeidet az előző lakkozás után. Minimális folt sem maradhat, főleg ha egy erőteljesebb színt viseltél korábban!

Via