Ha a körömtrendekre igaz valami, akkor az biztosan, hogy a pink manikűr soha nem megy ki a divatból: szezononként persze, van pár olyan körömfestési technika, ami hihetetlenül trendi, de a rózsaszín  Barbie-manikűrök valahogyan mindig divatosak, teljesen mindegy milyen évszámot írunk! Tavaly a csillogó rose gold körmök voltak a menők, idén pedig a pink króm manikűr és egy finomabb, szolidabb, nőiesebb változata, a gyöngyös pink körmök hódítanak!

Mindenki rajong a gyöngyös pink körmökért

A gyöngyös pink manikűr az egyik legelegánsabb körömtrend, amit el tudsz képzelni: nincsen rajta fura minta, rikító kiegészítő, sem feltűnő szín – egész egyszerűen csak a finoman ragyogó gyöngyös rózsaszínű körömfesték, aminél szebbet garantáltan nem láttál! 

Akárcsak a glazed donut körömtrendet, ezt a manikűrt is a szép körmök nagy rajongója, Hailey Bieber hozta be az Instára, azóta pedig szinte az összes követője ilyen körmökkel villog. Nem nagy dolog az elkészítése, tulajdonképpen csak egy szép, minőségi körömlakk kell hozzá, ezért nem csoda, hogy egyre többen veszik át tőle ezt a szuper nőies és tavaszias körömtrendet!

Még esküvői manikűrnek is tökéletes ez a körömtrend

A gyöngyös pink körmök lényege nem a technikában, hanem a tökéletesen kiválasztott körömlakkban rejlik. Egy olyan színt keress, ami a rózsaszín egyik halvány árnyata, sejtelmesen fényes, finoman csillog és első ránézésre akár egy gyöngynyaklánc színeként is el tudnád képzelni. Nem kell 10-15 ezres körömlakkokban gondolkodnod, már 1000 forint alatt is találsz ilyen körömlakkokat a drogériákban, de persze: minél drágább, annál jobb minőségű, mint általában minden szépségipari cucc.

Ha megvan a kiválasztott szín, még egyszer ellenőrizd le, hogy tényleg fényes legyen a felülete és ne pedig matt, mert akkor nem fogod elérni a körömfestésnél a kívánt hatást! Biztosra akarsz menni? Akkor a kosaradba még egy extra fényes, átlátszó, fedőfestéket is dobj be, mert akkor tutira tudsz magadnak olyan szép körmöket csinálni otthon, mint amilyen Hailey Biebernek is van.

A körömfestés során a már megszokott módon készítsd elő a körmeidet, majd simán lakkozd ki őket a gyöngyrózsaszínű festékkel. Ha megszáradt, a fedőfestékkel is menj át rajta egyszer-kétszer. Készen is van! Ugye, milyen szuper? Ez a manikűr a mindennapokra is szuper, de olyan finom és elegáns, hogy akár még esküvői manikűrnek is bármikor elmenne.

Via