Az idei ünnepi szezonban megannyi téli körömtrend közül lehetett választani: a velvet manikűr  elkápráztat, de a jégkirálynő manikűr is elképesztően gyönyörű; a csillagos köröm pedig jelenleg az a trend, amit minden influencer hord! A most következő manikűr is egy nagyon nőies, csilli-villi külsőt ígér: bemutatjuk a csillogó rose gold körmöket!

A csillogó rose gold körmök tökéletesek az ünnepi szezon után is

A csillogó körmök már évtizedek óta az ünnepi szezon elsőszámű manikűr trendjei közé tartoznak: a különleges rose gold körmök azonban csak nemrég, az arany és az ezüst manikűrök után lettek nagyon népszerűek. 

Egyre több helyen lehet ilyen színű körömlakkokat kapni, ami nem meglepő: rózsaszínbe hajló, aranyozott, fényes és csillogó megjelenése miatt roppant népszerű ez az árnyalat az ünnepi szezonban – a legjobb benne pedig az, hogy fehérrel párosítva egészen egyedi körömfestési technikát lehet vele létrehozni!

Fehér színnel párosítva egyenesen elragadó ez a manikűr

A rose gold és a fehér színű körömlakkok párosítása egy olyan manikűrtrendet teremt meg, ami egyszerre mutatja meg a visszafogott, szolid és nőies; valamint az extravagáns, kontrasztos és feltűnő arcát. A fehér festékkel ugyanis francia körmöket, hópihéket, csillagokat és különböző vonalakat is lehet festeni, a csillogó rose gold pedig tökéletesen kiegészíti ezt az árnyalatot!

Így tudod magadnak elkészíteni a csillogó rose gold körmöket!

  1. Ha ilyen körmökre vágysz, otthon is el tudod magadnak készíteni ezt a manikűrt. A csillogó rose gold körömlakkal a videóban látható módon fesd le az egyik körmödet a másik után.
  2. Amelyik körmödet kihagytad, fesd le nude színű körömlakkal, száradás után pedig készítsd el rajta az alsó, illetve a felső francia manikűrt.
  3. Száradás után jöhet a rose gold körömlakk! Érdemes először a fehér körömlakkal mintáznod, mert a rose golddal le tudod fedni a kisebb hibákat.
  4. Ha ez kész, akkor ragaszthatsz a körmeidre fehér hópihés matricákat vagy egy tűhegyű körömecset segítségével te is megpróbálkozhatsz a megfestésével. A művelet után fejezd be a manikűrt egy réteg fényes fedőlakkal! 

Via