Mindenkinek más körömtrend nyeri el a tetszését, hiszen különbözőek vagyunk – a körmösök azonban abban az egyben megegyeztek, hogy van egy bizonyos körömforma, amit legszívesebben soha nem készítenének el a vendégeiknek! Hogy miért? Cikisnek, ormótlannak és praktikátlannak tartják, hogy a manikűr kivitelezéséről és megjelenéséről szó se essen. De beszéljenek inkább a képek helyettük! 

Legszívesebben soha nem csinálnák meg ezt a manikűrt a körmösök

Ez a körömtrend nem más, mint a rövidre vágott kacsakörmök, amik a kacsák kis pofás, trapézalakú lábfejeiről kapták a nevüket. Felül, a körömrésznél széles ez a manikűr, aztán a körömágy felé folyamatosan keskenyedik. Mutatjuk is!

Néha-néha feltűnik ez a manikűr az instán és a TikTokon, ám főleg csak pejoratív értelemben tudnak róla beszélni a körmösök, annyira előnytelen és csűnya szerintük ez a manikűr. De ez még hagyján...

A rövid kacsakörmökkel nem tudnak azonosulni a szépségszalonokban

A kacsaláb formájú körmökkel még ha nagy nehezen is, de azért kibékülnek a körmösök, de az extrém rövid hosszra vágott kacsakörmökkel már annál kevésbé. Ezt azzal magyarázzák, hogy szerintük a hosszú körmökön kevésbé jön ki a furcsa forma, mivel mindenki a köröm hosszára figyel és nem a furcsa alakjára felül. 

A rövid körmöknél ez viszont nem megoldott, a furcsa forma pedig szinte egyből kijön a vendég körmén, amit inkább szégyellnek, mintsem büszkélkednek vele a körmösök. Azért megérjük őket! Finoman szólva is nagyon extravagánsan néz ki ez a köröm és kevesen vállalnák be a mindennapokban: a lapátkörmök ugyanis nem szépek és nem is túl praktikusak.

Via