Hiába vannak idén ősszel szuper körömtrendek érvényben, a sztárok mostanában csak a legklasszikusabb, legnőiesebb őszi trendet viselik, azt viszont non-stop! Nem másról van szó, mint a csodás bordó körmökről, amiket hihetetlenül könnyen, akár 5 perc alatt te is elkészíthetsz magadnak otthon! 

Rajonganak a sztárok ezért a manikűrért

Körömtrendek jönnek-mennek, de egy biztos: a piros és a bordó színű körömlakkok mindig divatosak maradnak, főleg, ha a hideg és hűvös, őszies-télies hónapokról van szó. Nincs ez másként most sem: alig köszöntött be az ősz, a sztárok máris lecserélték a rózsaszín Barbie-körmöket a szexis bordó körömlakkra, az Instájukat pedig már el is árasztották manikűrös fotókkal!

A bordó körömfestés egyik legnagyobb rajongója Vanessa Hudgens, aki imád a különböző manikűrökkel bíbelődni, de a vörös az a szín, amit mindig, minden alkalomra szívesen visel, legyen szó a hétköznapokról vagy akár egy hihetetlenül extra díjátadó gáláról. Így van ezzel Jennifer Lopez  is, aki régebben a különleges és nagyon részletes manikűrökért rajongott, most viszont szimplán a bordó körmöket viseli.

Jennifer Lopez enyhén lekerekített, négyzetes alakú körmei egyszerűen fantasztikusan festenek ebben a színben, amit rendkívül könnyen meg tudsz valósítani te is otthon, akár 5 perc alatt is! Csupán egy jó, gyorsan száradó körömlakk és egy fedőlakk szükséges ennek a manikűrnek a megvalósításához, hiszen nagyon egyszerűen le lehet kenni a körmöket!

A hírességek már csak ezt a körömlakkot hordják ősszel

Ha viszont a sima bordó manikűr neked túl uncsi, érdemes kipróbálnod a mikro manikűrt, ami a klasszikus francia manikűr minimális változata. Ezt a mikro manikűrt bordó színben is könnyen meg tudod valósítani, akár otthon is, nem kell hozzá profi körmös: csupán pluszba egy tűhegyes körömecsetet kell beszerezned hozzá, amivel ilyen szép vékonyra meg tudod húzni a körmök felső részét. Kourtney Kardashian is inkább erre a bordó manikűrre szavaz, próbáld ki te is!

Via