A klasszikus francia manikűröket már évek óta a világ legnépszerűbb köröm trendjei között tartják számon, ami nem meglepő. Szolid és elegáns megjelenése miatt szinte mindig, minden alkalomra lehet viselni, legyen szó hétköznapi megjelenésekről, hivatalos alkalmakról vagy akár esküvőkről is. A most következő beauty trend is ezt a manikűrt fokozza tovább egy csavarral. Mutatjuk is milyen a szuper doutone manikűr! 

A doutone francia manikűr most a leglátványosabb köröm trend! 

Megvan milyen a hagyományos francia manikűr? Ha igen, akkor tudod: a köröm felső, fehér része teljesen elkülönül az alsó résztől. Erre a festési módra alapul a duotone, azaz a kéttónusú francia manikűr is, ami két különböző árnyalatot kombinál egymással úgy, mintha a köröm franciaként lenne megfestve!

A duotone manikűrt tehát teljesen úgy kell elkészíteni, mint a francia manikűrt, a lépések és a módszer is ugyanaz. A különbség csak a fantasztikus színekben rejlik, amiknek hála elképesztően szép manikűrt kapunk végeredményül, akár 3D-s hatásban is.

A duotone festés különböző textúrákban mutat a legjobban

A duotone francia manikűr festésénél törekedj arra, hogy egy körömlakkszínnél maradj, viszont válassz különböző árnyalatot, esetleg különböző textúrát! A matt-fényes kombinációk például remelkül mutatnak a sötét színekben, a világos színeknél pedig a nagyobb kontrasztot alkotó tónusok mutatnak a legextrábban!

Mutatjuk, hogyan tudod elkészíteni a kéttónusú francia manikűrt! 

Nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik: most egy profi körmös videóval be is bizonyítjuk neked! A két különböző körömlakkon kívül egy sminkes szivacsra, egy tűhegyes körömecsetre és jó precíz kezekre lesz szükséged! A manikűr elkészítését ne siettesd, mert itt a látványos végeredmény alapja a türelem és a precizitás!

  1. Válaszd ki a két különböző körömlakkot, majd maszatold el őket egy sminkes/körmös szivacson!
  2. A befestett szivaccsal gondosan alapozd le a körmödet, száradás után pedig ismételd meg a folyamatot!
  3. Várd meg, míg a második réteg is megszárad, majd egy tűhegyű körömecset segítségével húzd meg a felső körömívedet!
  4. A tűhegyes körömecsettel töltsd ki a hiányzó részt figyelve arra, hogy ne lépj ki a vonalból! Ha extrázni akarod, fele-fele arányban csinálod, ahogyan a vidiben is láthatod.
  5. Várd meg a száradást és kend le az egészed fedőlakkal!

Via