Ugyan Baba Vanga 1996-ban meghalt, egészen 5079-ig hagyott jóslatokat. Anno megjövendölte azt is, 2024-ben mire számíthat az emberiség, aminek egy része már beigazolódni látszik.

Baba Vanga sok tragédiát jósolt 2024-re

A vak bolgár jósnő jövendöléseiben rengetegen hisznek, hiszen sok jóslata valóban megtörtént végül. Megjósolta többek között Diana hercegné halálát, és a 2001. szeptember 11-i terrortámadást is. 

Sajnos 2024-gyel kapcsolatban rengeteg tragédiáról beszélt! Többek között azt jövendölte, hogy súlyos gazdasági válság sújtja majd az embereket. De a klímaváltozás következtében több természeti katasztrófa is éri a bolygón élőket, egész évet az extrém időjárás jellemzi majd.

De ami még ijesztőbb, hogy Baba Vanga azt is látta, hogy több terrorcselekményre kerül majd sor Európában idén, és utalt arra, hogy egy fontos ország biológiai fegyverek tesztelésébe kezd majd idén, vagy akár támadásokat is indít. Ami a mostani háborús eseményeket tekintve beigazolódni látszik... Főleg, hogy a jósnő megjövendölte, hogy kitör majd a III. Világháború is.

Via