Izgalmas trendeket hozott magával 2024, de van pár szépségtrend, amitől jobb, ha még most elbúcsúzol. Ezek idén már inkább cikinek, mint menőnek számítanak! 

Ezeket a szépségtrendeket már ne próbáld ki idén 

A 2024-es trendekről már többször is írtunk, például elárultuk, hogy melyik lesz az év legmenőbb hajvágása, és az extrém manikat is megismerhetted már. Most viszont jöjjenek azok a trendek, amelyeket idén már senki sem fog viselni. 

Matt körmök 

Tudjuk, hogy a mattra festett körmöket sokat imádják, de van egy szomorú hírünk: ez a mani 2024-ben kicsit sem számít menőnek. Ehelyett a fényes, ragyogó körmök jönnek, szóval itt az ideje lecserélni őket! 

Kéttónusú haj

Évekkel ezelőtt kattant rá mindenki a kéttónusú festésekre, amit Dua Lipa is imádott. Nos, ennek is jobb búcsút inteni, mivel az erős, látható átmenet helyett, inkább a természetes hatás került be a trendek közé. Szóval ehelyett egy csini balayage festést válassz! 

Túl hosszú műszempillák 

Megosztó téma jön, mert akadnak, akik eddig is utálták a műszempillákat. A trendtől azért nem búcsúzunk végleg, de kicsit megváltozik. A túl hosszú, látványos pillák elköszönnek, ehelyett ismét a természetes hatás lesz a menő, szóval érdemes rövidebb pillákat kérned idén!