A másnapos sminktrend forradalmiasítja majd a szépségápolást 2024-ben, egyetlen célja van ugyanis: a lehető legegyszerűbb make-up megalkotása.

2024: új igények a sminkben is

2024-ben a fiatalabb generáció arra vágyik, hogy problémamentes, gyors, és egészséges legyen a smink, amelyet viselnek. Rengetegen panaszkodnak a magas stressz szintre, kimerültségre, ezért egyszerű, és minél kevesebb buktatót rejtő rutinokra vágynak az emberek.

A Z-generáció az örömöt és az élvezetet részesíti előnyben, ellenzik a szigorú szabályokat, amelyek nem veszik figyelembe, hogy a valós élet néha bonyolultabb, mint egy Tik-Tok videó.

A másnapos smink az új őrület

A másnapos sminkmozgalom része, hogy olyan sminktermékek legyenek a nesszeszerben, amelyek akár egy átmulatott este után is energiát és védelmet adnak. Olyan sminkeket és bőrápoló termékeket akarnak, amelyek gyorsan fejtik ki a hatásukat, kevés figyelmet igényelnek, és tele vannak vitaminokkal, hidratálnak és méregtelenítenek.

Ezen kívül, pedig 2024-ben olyan sminkeket szeretnének viselni, amelyekben akár gondtalanul aludhatnak is, mert nem tönkreteszik a bőr működését, ha nem segítenek azon. Egy év múlva kiderül, teljesül-e a kívánság.

via