Kétségtelen, hogy a halloween az év egyik legőrültebb bulija, ezért szinte bármit viselhetsz. Jöhetnek a szexi jelmezek, az ijesztő maszkok, vagy az egész arcodat eltakaró halloweeni sminkek. Ha még nincs ötleted, mutatunk egy párat! 

Így lesz tökéletes a halloweeni sminked 

Ahhoz, hogy a sminkeddel is kitűnj a buliból, nem kell feltétlenül sminkmesternek lenned. Ha rendelkezel egy kis kézügyességgel, és kreativitással, akkor szinte bármit meg tudsz valósítani. Érdemes még a buli előtt felmérned, hogy mit szeretnél, hiszen könnyen lehet, hogy szükséged lesz speciális ragasztóra, esetleg arcfestékre.

Finom pókhálók 

Ezt a sminket nagyon egyszerű elkészíteni, hiszen csak a pókhálók számítanak extrának. Készíts egy füstös szemsminket, majd fehér szemceruzával rajzold meg a vonalakat. A fehér helyett feketét is használhatsz, és feldobhatod strasszokkal. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beauty Content Creator|Carolyn (@carorolee) által megosztott bejegyzés

A vámpír felesége 

Piros festékkel, vagy művérrel is tudsz szép sminkeket alkotni. Ehhez például arcfestékre lesz szükséged, amelyet fentről lefelé elkensz az arcodon. Nem nehéz elkészíteni, és remekül kiegészít még egy egyszerűbb jelmezt is. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Edith Rivera 💖 (@edith.rivera18) által megosztott bejegyzés

Halott apáca 

Ha imádod a horrorfilmeket, akkor biztosan láttad Az apácát, így inspirálódhatsz ebből is. Ebben az esetben a feketével kell dolgoznod, használj különféle ecseteket a satírozáshoz, és ne hagyd ki a szádat se, az ajkaidra szintén kerülhet fekete. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sahid Makeup (@sahidmakeup) által megosztott bejegyzés

Csillogó zombi

A zombikat megidéző sminkek egyik halloweeni buliból sem hiányozhatnak, és nyugi, ehhez nem kell az egész arcodat befesteni. Elegendő, ha húzol néhány erősebb vonalat, ezeket utána finomítod, majd strasszkővel kiegészíted. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DAYNA C MANSFIELD - SOUTHAMPTON MUA (@dcmua_) által megosztott bejegyzés