Hamarosan itt a halloween, így elkerülhetnek a tökök, a pókok és a csontvázak. Ha szeretnéd az otthonodat is az évszaknak megfelelően dekorálni, akkor adunk pár tippet! 

Halloweeni dekoráció egyszerűen 

Ha szeretnél egy kis borzongást vinni az otthonodba, akkor most megteheted. Az üzletekben nagyon sok halloweeni kiegészítőt találhatsz, vannak tökök, különféle csontvázak és egészen hátborzongató kiegészítők is. De nem kell azonnal felvásárolnod az egész dekorboltot, mivel pár aprósággal igazán ötletes dolgokat készíthetsz. 

Rémisztő asztaldísz 

Nagyon könnyen készíthetsz asztaldíszt, ehhez csak két vázára, pár halloweeni figurára, és ágakra lesz szükséged. A száraz növényeket, ágakat szinte bármelyik virágosnál megvásárolhatod, vagy akár gyűjthetsz te is, és lefestheted őket feketére. 

Koponyák mindenhol 

Sok helyről tudsz rendelni, venni műanyag koponyákat, ezeket akár be is festheted. Vegyél hozzájuk kalitkát vagy üvegburát, esetleg egy üres lámpást, tedd bele a koponyákat pár művirággal, és már készen is vagy. A szuper dekorod bárhova kerülhet a lakásba! 

Megjöttek a denevérek 

Vegyél vastagabb fekete kartont, és rajzolj rá denevéreket. Ehhez találsz sablont a neten. Lehetnek egyforma nagyságúak, de el is térhetnek egymástól. Ezután ragasztó segítségével fixáld őket a falra, az ablakra vagy ahova csak szeretnéd! 

Irány a lépcső! 

A lépcsőnek sem kell unalmasnak lennie a halloweeni időszakban. Ha elég szélesek a fokok, akkor dekorálhatod tökökkel, lámpásokkal és persze virágokkal. Csupán pár dolgot kell elhelyezned és teljesen más lesz a hangulat. 

Várnak a boszorkányok 

Ez főként egy kinti dekoráció, amivel a bejáratot dobhatod fel. Hosszabb faágakból és gallyakból készíts seprűket, amiket megtámasztasz a bejárat előtt. Ha halloweeni bulit rendezel, akkor nagy sikere lesz. 

Gyászos vázák 

Bizonyára neked is van otthon pár üveged, ami kidobásra vár. Mosd ki őket alaposan, fesd le feketére, és vond be mondjuk tüllel. Ha ez a lépés elmarad, az sem gond, feketére festve is elég dekoratívak. Ezután tegyél bele gallyakat vagy szárított virágokat. 

Minimalista 

Ha nem szeretnél túlzásba esni, és inkább meghagynád az otthonodat a jelenlegi formájában, akkor vegyél pár darab kerámiából készült tököt. Ezeket elhelyezheted mondjuk a nappaliban vagy az étkezőben.