Idén ősszel a körömtrendek igazán visszafogottak. Főként az egyszínű, minimalista festések uralják a trendeket. Ám közeleg a halloween, amikor semmi sem számít túl soknak, szóval vedd elő a kedvenc körömlakkjaid, és indulhat a móka! 

Rémisztő körömfestések halloweenra 

A halloween a mókáról szól, éppen ezért ilyenkor jöhetnek a különlegesebb körmök, sminkek. Ha pedig jelmezes bulira vagy hivatalos, akkor pár merész szett. A jelmezed pedig csak úgy lesz teljes, ha minden apróság stimmel. Éppen ezért most mutatunk pár hátborzongató manikűrt, amit te is ki akarsz majd próbálni.

Szellemek mindenhol 

Minimalista, mégis nagyon ötletes, ha a bézs alapra, fehér szellemeket festesz. A legjobb, hogy ehhez kézügyesség sem kell, csak fehér lakkra és egy vékony ecsetre lesz szükséged. Nem nehéz megcsinálni, és garantáltan sok dicséretet fogsz vele bezsebelni!

Apró tökök 

Ha nem szeretnél kifejezetten halloweeni körmöket, akkor jöhetnek a tökök. Rengeteg matrica közül választhatsz, szóval ezt kézügyesség nélkül is meg tudod csinálni. A matrica színétől függően válassz alapot, a narancs például jól mutata a bézs alapon.

Vércseppek 

Szintén a könnyen elkészíthető kategóriába tartozik, ha a körmeidet piros festékkel dobod fel. Egy vékony ecset segítségével vitt fel a körömlakkot úgy, mintha vércseppek folynának le. Bármilyen alapszínt választhatsz, de fehérrel és feketével a leglátványosabb.

Apró pókok 

Nincs halloween pókok nélkül, ha nem irtózol a bogaraktól, akkor kerülhetnek a körmeidre is. Ha jó a kézügyességed, megpróbálkozhatsz a festéssel, ha viszont bizonytalannak érzed magad, inkább matricákkal kísérletezz. 


Via