Talán még sosem voltak ennyire változatosak a körömtrendek, mint idén ősszel. A jól ismert, közkedvelt klasszikus színárnyalatok mellett sok izgalmas tónus bukkant fel, és a különleges technikákról még nem is beszéltünk. De a sok újítás ellenére érdemes a minimalista festéseket is kipróbálni! 

Ezek a körömszínek idén is népszerűek lesznek 

Nagyon sok mikrotrend jelent meg idén, ott van például a mattgomba manikűr, vagy a kéttónusú francia. Mindkettő nagyon népszerűnek számít, de a manikűrtrendek gyors váltakozásának köszönhetően jövőre már alig fogunk rájuk emlékezni. Ezzel szemben az alábbi körömszínekre ez nem jellemző. Kifejezetten időtállónak számítanak, és remekül passzolnak mindenhez.

Klasszikus vörös 

A piros körömlakkok sosem mennek ki a divatból, és mindenkinek jól állnak. Természetesen az őszi körömtrendek közül sem hiányozhatnak az élénk árnyalatok. A piros mellett a bordó is jelen van, bármelyiket is választod, garantáltan imádni fogod. 

Rich girl stílus 

Pár szezonnal ezelőtt bukkant fel először a rich girl manikűr, ami a celebek kedvence lett. A festés lényege, hogy egy nagyon finom nude vagy bézs lakk kerüljön a körmeidre. A bézses árnyalatok sosem mennek ki a divatból, így bátran válaszd őket idén ősszel.

Vibráló kék 

Bár a kék színt sokan inkább télen választják, valójában egy őszi klasszikus, főként a sötétebb, mélyebb árnyalatai. Eleganciát tükröz, szóval, ha fontos eseményre hívtak meg, akkor csakis ezt válaszd.

Varázslatos zöld 

Ősszel a falevelek zöldből sárgává, narancsszínűvé, bordóvá válnak, de a körmeidre felkerülhet a zöld. Válassz egy pigmentált sötétben pompázó árnyalatot, vagy egy pasztellesebb fenyőzöldet.