A legtöbb híresség komolyan veszi a halloweent, és elképesztő jelmezben mennek bulizni. Az ünnep legnagyobb rajongója Heidi Klum, aki már csak saját magát tudja túlszárnyalni minden évben! Persze nem ő az egyedüli híresség, aki profi, ha jelmezválasztásról van szó! 

Ilyen menő halloweeni jelmezeket viseltek a hírességek 

A celebek nagyon kreatívak, ha közeledik a halloweeni időszak. A legtöbben több buliba is meghívást kapnak, így egy évben akár 4-5 jelmezt is viselnek. Kiválogattuk a kedvenceinket, van olyan, amiből akár ötletet is meríthetsz! 

Gigi Hadid 

A modell is profi, ha jelmezről van szó. Pár évvel ezelőtt Jim Carrey népszerű karakterének a Maszknak öltözött be. A kosztüm nagy sikert aratott az Instán. 

Heidi Klum 

Az elmúlt évek során annyi különleges jelmezt viselt Heidi, hogy nem egyszerű kiválasztani a legjobbat. 2018-ban ő és Tom Kaulitz Fionának és Shreknek öltöztek, az átalakulás pedig annyira jól sikerült, hogy szó szerint eltűntek a jelmezekben

Kim Kardashian 

Kim szintén imádja a beöltözős bulikat, nem véletlen, hogy náluk még a szülinapi bulik is tematikusak. Az elmúlt években sok szexi kosztümöt viselt, de a kedvencünk ez a Flintstone-család inspirálta jelmez, amibe a gyereket is bevonta! 

Kendall Jenner 

A népszerű modell is viselt már sok jelmezt az elmúlt években, de a rajongók imádták ezt a Toy Story inspirálta szettet, ami egyszerre volt szexis és nagyon bulis! 

Halsey 

Halsey drámaira vette a dolgokat pár évvel ezelőtt, mivel a népszerű Tim Burton-filmből választott magának jelmezt, ezért halott menyasszonynak öltözött. Bár a ruhájáról is vannak fotók, mégis a sminkje az, amit ki kell emelnünk. A maszk tökéletes lett, és olyan, mintha tényleg egy meséből lépett volna elő. 


Via