A beöltözős partin ugyanis Heidi Klum a felismerhetetlenségig maszkírozta el magát, az eredmény pedig már-már undorítónak is nevezhető, de azért nem árt egy kicsit jobban utána menni a dolognak, hogy megértsük, vajon, miért is választotta ezt a bizarr szettet a modell

A Halloween királynője 

Legendássá vált jelmezeinek hála Heidi Klumot a Halloween királynőjeként is szokták emlegetni. Az évek során volt már földönkívüli, Michael Jackson a Thriller című videoklipből, Fiona hercegnő, de maszkírozta magát már idős néninek, majomnak, sőt emberi izomrendszernek is. 

A kedvenc ünnepe? 

A szupermodell minden kétséget kizáróan imádja a Halloweent, hiszen jelmezeit mindig nagyon gondosan választja ki, még akkor is, ha végeredmény bizarr, meghökkentő, ez esetben pedig egy kicsit undorítóra sikerül. 

Heidi, mint gyűrűsféreg 

Heidi két év kihagyás után rendezte meg ismét az ikonikus buliját, melyen ezúttal egy gyűrűsféreg bőrébe bújt. A testét beborították a szelvények, a jelmezből mindössze a szája, valamint a szemei látszódtak ki. Férje, Tom Kaulitz pedig büszként feszített Heidi mellett, ő véres szemű halászként pózolt kedvese oldalán. 

Lemond a szexi kosztümökről 

Heidi talán a sztárvilág egyetlen olyan tagja, aki a Halloween-kor nem bújik szexi jelmezbe, szemmel láthatóan sokkal jobban preferálja, ha ilyenkor bohóckodhat egy kicsit. 

(via)