Stephen Colbert talkshow-jában vendégeskedett Heidi Klum, és a 49 éves, német szupermodell megkapta azt a kérdést, hogy van-e valami rejtett tehetsége, amiről nem tudunk. Bár nyilván előre egyeztetve volt, hogy ez lesz a kérdés, Heidi Klum gondolkodik egy kicsit (vagy legalábbis gondolkodást tettet), aztán előrukkol a következővel:

vissza tudom tartani az izzadást az arcomon. Őrületesen izzadok azokon a helyeken, ahol nem látszik, de meg tudom magamat győzni, hogy az arcom ne izzadjon, mert nem akarom, hogy csillogjon az arcom.

Heidi Klum azt mondja, számára csak ennyi, csak akarnia kell, és nem izzad az arca.

Kételkedsz? Nos, látsz te itt akár egyetlen apró izzadtságcseppet is?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Vannak még részletek! Heidi Klum elmondja, hogy minden bizonnyal a munkája során fejlesztette tökélyre ezt a képésségét, mert nem akarta, hogy folyamatosan tapicskolják az arcát a sminkesek:

gondolom, a modellkedésből jön. Mert amikor az ember valahol van [és dolgozik], folyamatosan jön valaki és púderezik az ember arcát egyfolytában. És akkor azt mondom magamnak: ne izzadjak az arcomon!

Így aztán Heidi Klum arcához nem kell nyúlniuk a sminkeseknek még akkor sem, amikor a modell egyébként teljes testéből izzad. Ha minderről meg szeretnéd nézni a videót, kattints a play gombra alább!

Via