Mindjárt itt a halloween, érthető, hogy egy kicsit te is ki akarsz szakadni a mindennapi rutinból. A horrorfilmek nézése mellett mit szólnál egy ijesztő jelmezhez, vagy inkább extra, de mégis nagyon cuki sminkhez? A most következő makeupot már egy halom influencer kipróbálta az Instán, tehát le lett tesztelve és mindenki imádja! Mutatjuk is, miről is beszélünk, olvass tovább!

Ez a csillagos halloween smink egyszerűbb, mint hinnéd

Tudsz tökéletes sminkvonalat húzni? Ha még nem katt ide, mert megmutatjuk; ha viszont már megy, akkor van egy jó hírünk! Mást nem is kell tudnod ahhoz, hogy megvalósítsd életed legjobb és legcukibb sminkjét: egy jó tusvonal és kartonpapírból kivágott csillagalakzat ugyanis elég ahhoz, hogy idén neked legyen a legjobb makeupod halloweenre! 

A menő halloween smink nem másból áll, mint csillagokból, amiket szuper könnyen fel tudsz vinni a szemkörnyékedre, mégpedig egy kartonpapírból kivágott alakzatok segítségével! 

Az Instacsajok is rápörögtek erre a sminkre

A csillag alakzatokra vágott kisebb-nagyobb kartonpapírokat csak kívánt felülethez kell fognod, körbe tussal, ceruzával vagy esetleg fekete szemhéjpúderrel rajzolnod és miután éevetted a papírdarbot az arcodról, már készen is van a menő csillag forma! 

Az Instacsajok már most elkezdtek kísérletezni ennek a sminknek a kivitelezésével és annyi mesés csillagos halloween makeup került feltöltésre az elmúlt napokban, hogy alig győztük kiválasztani a legjobbakat! Ez az alábbi vad, pasztellszínű változat viszont mindent visz: a videóban ráadásul lépésről lépésre mutatja be a csajszi, hogyan is kell a sminket elkészíteni! 

Próbáld ki ezt a csillagos halloween sminket, ha extrára vennéd a figurát!

  1. A csillagokat vágd ki öntapadós matricákból és ragaszd fel őket az arcodra! Utána sminkecsettel húzd meg az arcodon keresztül futó vonalakat. 
  2. Kezdődhet a maszatolás! Az ecsettel maszatold el a vonalakat, de a csillagminták köré is kerüljön egy kis festék!
  3. Szedd le a csillagos matricákat az arcodról és már készen is vagy! (Ha extrázni akarsz, apró kis ecsetekkel fesd ki őket belülről arcfestékkel, ami kicsit akár le is folyhat. )
  4. Ne sajnáld a higlightert és a csillogó szemhéjfestékeket: halloween van, most tényleg előveheted a legfényesebb sminkszereidet! Ezek után jöhet a tus, a rúzs és a szempilla kedved szerint...

Via