Halloween környékén mindig sokkal népszerűbbek a horrorfilmek, ilyenkor még azok sem mondanak nemet a borzongásra, akik általában ritkábban néznek rémisztő filmeket. Most mutatunk pár filmet, melyeket kár lenne kihagynod!  

M3GAN 

Az év egyik legnépszerűbb horrorja egyértelműen a M3GAN, a film olyan jól szerepelt a mozikban, hogy hamarosan elkészül hozzá a folytatást. Gemma, a mérnök tervez egy babát, aki magas intelligenciával rendelkezik. M3GAN-t, az alkotását haza is viszi, hogy segítsen a frissen árván maradt unokahúgának. De, amilyen jól indulnak a dolgok, később olyannyira halálossá válik minden

Az 

Igazi halloweeni klasszikus, amit idén sem hagyhatsz ki! Egyenként elkezdenek eltűnni a kisvárosból a gyerekek, a lakók gyászolnak, de 7 gyerek képtelen elfelejteni a történteket és a bohócot, aki felelős mindenért. Megpróbálják megérteni, hogy mi történt velük, így hátha megtalálhatják a gonoszt. Szerencsére 2019-ben már a folytatás is elkészült, így akár maratont is tarthatsz! 

Beszélj hozzám! 

A film idén nyáron érkezett meg a mozikba, ha sietsz, még elcsípheted! A sztori egy baráti társaságról szól, akik egy véletlen folytán hozzájutnak egy bebalzsamozott kézhez. A testrész kaput képez az élők és a holtak világa között, a segítségével beszélni tudnak a szellemekkel. Hamarosan játékszerként kezdik el használni, amivel feldobhatják a lapos házibulikat. Ám a dolgok hamar veszélyessé válnak, amikor félelmetes természetfeletti erőket szabadítanak fel. A borzongás garantált! 

Az Álmosvölgy legendája 

A 1999-ben megjelent horror igazi klasszikus, amit idén ősszel sem hagyhatnak ki a műfaj rajongói. A 18. század végén egy titokzatos fejnélküli lovas szedi áldozatait Álmosvölgyben. Éppen ezért küldi el a felettese Ichabod Crane nyomozót a városba. New York-i rendőrnyomozónak a modern technikák nem sokat segítenek, így egyedül kell megtalálnia a tettest.