Július 27-én mutatták be a mozik a Talk To Me vagyis a Beszélj hozzám! című horrort, ám a moziba látogatók közül többen kimentek a film közben, annyira rettegtek. Sőt, sokan a Twitteren számoltak be a tapasztalataikról, többen elmondtak, sokkoló volt a látvány. 

Sokkoló lett

A horror amúgy már a nyitóhétvégén 10 millió dollárt hozott a kasszára, szóval ebből jól látszik, hogy mekkora siker világszerte. Eddig a Beszélj hozzám! 2023 legmagasabbra értékelt horrorfilmje, ám a rajongók beszámolója szerint a sztori annyira hátborzongató, hogy volt, aki végig sem tudta nézni. 

Nem emlékszem, mikor váltott ki utoljára film ekkora szorongást, feszültséget bennem 

– írta a közösségi oldalon egy felhasználó, míg mások úgy fogalmaztak, a film közben konkrétan elakadt a lélegzetük. A sztorit nem szeretnék elspoilerezni, szóval csak annyit mondunk, hogy van egy baráti társaság, akik hozzájutnak egy bebalcsamozott kézhez...Ez már önmagában is elég horrorisztikus, ám a brutálitások csak ezután következnek, amikor a gonosz szellemek utat találnak maguknak a való világba. 

Végre egy igazi horror

Persze akadnak azért olyanok, akik bár rettegtek a moziban ülve, mégis végignézték, sőt sokak szerint ez a film végre visszahozta az eredeti horror műfajára jellemző vonásokat. 

Szó szerint csak ülök és próbálom feldolgozni 

– fogalmazott egy twitterező, majd hozzátette: reméli lesznek még ehhez hasonló alkotások, mert szerinte a horror műfajára ráfér egy kis vérfrissítés. 

Kedvet kaptál rá, hogy megnézd? Akkor csekkold a trailert: 

(via)