Ha már te is vágysz egy kis parára, akkor van egy jó hírünk: szeptember 8-án ugyanis debütlál a mozikban Az apáca című horror második epizódja, a félelem pedig garantált. 

Hátborzongató folytatás 

A Démonok között franchise az elmúlt években számos horrort termelt már ki, s lássuk be egyik ijesztőbbre sikerült mint a másik. Az apáca első részét még 2018-ban mutatták be, a hátborzongató sztori pedig most folytatást kapott. A Warner Bros. Pictures csütörtökön mutatta be a második epizód előzetesét, melyből kiderült, hogy a Taissa Farmiga által megformált Irene nővés ismét szembeszeáll Valak démonnal, akit pedig Bonnie Aarons hív életre. Egy szinopszis szerint a film 1956-ban, Franciországban játszódik majd, azt követően, hogy egy pap gyilkosság áldozatává válik. 

A szereplők 

Az új filmben feltűnik Storm Reid, Jonas Bloquet és Anna Popplewell, aki a Narnia filmekből lehet ismerős. A filmet Michael Chaves rendezi, akinek a nevéhez már több horror, egyebek között a A gyászoló asszony átka és a Démonok között 3. köthető. Az apáca folytatásának forgatókönyvét pedig Akela Cooper írja, akinek a M3GAN-t is köszönhetjük. Cooper egyébként még márciusban a Decidernek beszélt a filmről, elárulta, kíváncsian várja, a rajongók, hogyan reagálnak majd Conjuring univerzum új belépőjére. 

Nagyon para

A rendező nemrégiben az Entertainment Weeklynek bezsélt az új filmről, az interjúban pedig nem győzte dicsérni a gonoszt megformáló Bonnie Aarons-t, aki szerinte hihetetlenül zseniális módon hozza a félelmetes gonosztevőt. Az apáca tehát szeptemberben érkezik, addig is itt az előzetes. Inkább világosban nézd meg. 😀

(via)